Türkiye Sağlık Enstitüleri (TÜSEB) 60 KPSS ile Kamu Personeli Alımı Yapacak

Türkiye Sağlık Enstitüleri bir duyuru yayımladı ve KPSS 60 puan şartı ile kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Bugün yayımlanan kamu personeli alımı ilanının detayları yazımızda.

Türkiye Sağlık Enstitüleri (TÜSEB) 60 KPSS ile Kamu Personeli Alımı Yapacak

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı personel alacak.

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı tarafından 26 Aralık 2020 tarihli Resmi Gazete'de bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda idari personel kadrosunda istihdam etmek üzere KPSS 60 puan şartı ile kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Biz de Kamu Bülteni olarak bu yazımızda Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı personel alımı başvuru bilgilerine yer verdik.

Bilgi alış verişi için TIKLAYIN

İLAN BAŞVURU BİLGİLERİ

Türkiye Sağlık Enstitüleri personel alımında kadroların mezuniyete göre dağılımı, başvuru genel ve özel şartları ile alımın yapıldığı şehirler şu şekilde:

Alınacak adaylar İstanbul 'da : Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, Koşuyolu Mah. Koşuyolu Cad. No: 71, 34718, Kadıköy/İSTANBUL adresinde çalıştırılacak. 

BAŞVURU TARİHİ

İlana başvurular 4-8 Ocak 2021 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alınacak. Başvuru ekranı açıldığında ve başvurular başaldığında haberdar olmak için uygulamamızı indirebilirsiniz.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN