Türkiye Raylı Sistem Araçları En Az 60 KPSS ile İŞKUR Üzerinden Personel Alımı Yapacak

İŞKUR’da bugün yayımlanan kamu personel alım ilanlarında Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii Anonim Şirketi (TÜRASAŞ), tekniker ve operatör alımı yapacak.

Türkiye Raylı Sistem Araçları En Az 60 KPSS ile İŞKUR Üzerinden Personel Alımı Yapacak

TÜRASAŞ tarafından yayımlanan personel alımında ön lisans mezunlarına yönelik açılan kadrolarda Sivas ve Sakarya illerinde istihdam edilmek üzere kamu personeli alımı yapılacak. başvurular 2022 KPSS ile olup KPSS P93 puan türünden 60 ve üzeri puan almak gerekiyor.

Hangi Kadrolara Alım Olacak, İlan Numarası, Mezuniyet Bölümleri

Sivas

Makine Teknolojisi Teknikeri (10 personel), İlan Numarası: 00007265578 (Ön lisans Raylı Sistemler Makine Teknolojisi)

Sakarya

NC/CNC Tezgah Operatörlüğü (4 Personel), İlan Numarası: 00007265589 (Ön lisans Makine, Makine Teknolojisi)

Raylı Sistemler Teknoloji Teknikeri (13 personel), İlan Numarası: 00007265723 (Ön lisans Makine, Talaşlı Üretim, Tesviye)

Başvuru Genel Şartları

1. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

2. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenler ile kamu haklarından mahrum olanların başvuruları kabul edilmeyecektir,

3. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak,

4. İlanın yayımlandığı tarih itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve 30 yaşını aşmamış olmak,

5. Erkek adayların askerlik ile ilişiği olmaması

6. Başvurularda, alım yapılacak illere göre Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemindeki kayıtlı adresler dikkate alınacaktır

7. Yukarıda belirtilen bölümlerden mezun olmak

8. Kura sonucu yerleştirmesi yapılan adaylar, görevini devamlı yapmasına engel akıl beden sağlık probleminin olmadığını, Ağır ve Tehlikeli İşler Sınıfında tanımlanan işlerde çalışabilir olduğunu belgelemek zorundadır.

9. 2022 KPSS P93 puan türünden 60 ve üzeri puan almak

NOT Alınacak işçilerin deneme süresi 4 ay olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi bildirim süresi beklenmeksizin tazminatsız feshedilecektir,

NOT Adaylar gece çalışması, vardiyalı çalışma düzenini, görevini yerine getirmeye engel alerjik rahatsızlığı olmadığını ve idarenin unvanına uygun vereceği diğer işleri yapmayı kabul etmiş sayılır,

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını İŞKUR resmi internet sayfasında yer alan Açık İşler sekmesinden kişisel bilgilerini sisteme girerek yapacaktır. Başvurular 16 Ocak-20 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılacak. Açık işler sekmesine girdikten sonra yukarıdaki ilan numaraları sayfada yer alan İlan numarası seçeneğine yazarak ilanı görüntüleyebilir ve başvuru yapabilirsiniz. Yazının sonundaki link üzerinden başvuru sayfasına gidebilirsiniz.

Adaylar İŞKUR sitesinde aynı tarihte yayımlanan ilanlardan sadece bir tanesine başvuru yapabilecek, birden fazla yapılan başvurularda tüm başvurular geçersiz sayılacak. Alınacak personeller KPSS puanı ve sözlü sınavla belirlenecek.

BAŞVURU SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /