Türkiye Elektrik Üretim 16 Şehirde Personel Alımı Başvuruları Başladı

Türkiye Elektrik Üretim (TEİAŞ) 16 şehirde sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Yapılan duyuruya göre başvurular bugün başladı.

Türkiye Elektrik Üretim 16 Şehirde Personel Alımı Başvuruları Başladı

TEİAŞ 53 Elektrik Teknisyeni alımı yapacak

TEİAŞ Genel Müdürlüğü taşra teşkilatının sürekli işçi kadrolarında istihdam edilmek üzere 53 elektrik teknisyeni alımı yapacağını duyurdu.Yapılan duyuruda işe alınacak elemanların çalıştırılacağı iller ve alınacak eleman sayılarıda belirtildi.

Başvuru Süreci
Başvuracak olan adayların talep şartlarına uyması gerekmektedir. Başvuru şartlarını sağlayan kişiler ilanın İŞKUR internet sitesinden yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde ( 1 - 5 Ağustos ) İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, İŞKUR internet sitesinden (https://esube.iskur.gov.tr/ internet adresi üzerinden “İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak), E-DEVLET ve ALO 170 hattı üzerinden başvurularını yapabilecektir.

Adaylar başvurularını İŞKUR açık işler sayfasından yapabilecektir. Başvurular için açık işler sayfasındaki işyeri türünü kamu olarak işaretleyip arama yapabilirsiniz.

Aranan şartlar
Kadrolara başvuracak olan adaylarda aranacak şartlar İşkur iş ilanlarında ve Şirketin internet sitesi üzerinden (www.teias.gov.tr) ilan edilecektir.

BAŞVURU SAYFASINA GİTMEK VE İLAN DETAYLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kadro Dağılımı

https://www.kamubulteni.com/images/upload/gxfh_1.png

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /