TÜBİTAK yeni kadrolar açtı! Başvuru için son 7 gün: Yüksek maaşlı personeller alınacak

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 71 Personel Alımı Başvuruları Sürüyor. Cumhurbaşkanlığı SBB’de yayımlanan duyu..

TÜBİTAK yeni kadrolar açtı! Başvuru için son 7 gün: Yüksek maaşlı personeller alınacak

TÜBİTAK, Bilim ve Teknolojide 71 Yeni Yetenek İçin Kapılarını Aralıyor: Başvurular Hız Kazanıyor!

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), öncü projelerde yer alacak 71 uzmana kapılarını açıyor. Cumhurbaşkanlığı SBB'nin ilanına göre, başvurular 21 Aralık 2023'e kadar devam edecek. Başvuru yapacak adayların belirlenen şartları karşılamaları önemli.

Başvuru Süreci Aralıksız Devam Ediyor

TÜBİTAK, nitelikli personel arayışında başvurularını hızla bekliyor. Başvurular, 12 Aralık - 21 Aralık 2023 tarihleri arasında TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi üzerinden çevrimiçi olarak yapılacak. Adaylar, başvuru kılavuzuna ve detaylarına TÜBİTAK'ın resmi rehberinden ulaşabilirler.

ek tubitak

KPSS ve KPSS Şartsız İlanları Yakından İzle: Kamu Personeli Alımı Fırsatlarını Kaçırma!

Kamu personeli alımı ve iş ilanlarını takip etmek, KPSS ve KPSS şartsız fırsatları kaçırmamak için ücretsiz indirilebilir uygulamamızı kullanabilirsiniz. Güncel iş ilanlarına anında ulaşın ve kariyerinizi şekillendirin. Başvurularınızı kaçırmadan takip edin!

Detaylı Liste İçin

Başvuru Tarihleri ve Yer Bilgileri

TÜBİTAK personel alımı başvuruları, 12 Aralık ile 21 Aralık 2023 tarihleri arasında, TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi üzerinden Kariyer Tubitak elektronik olarak yapılmaktadır.