TSE'ye Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alınacak - Başvuru Sayfası ve Şartlar

Türk Standartları Enstitüsü Personel alımı için başvuru işlemlerinde sona gelindi. TSE Personel alımı başvuru şartları, tarihleri ve diğer memur alımı haberleri kamu bülteni sitesinde.

TSE'ye Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alınacak - Başvuru Sayfası ve Şartlar

TSE'den geçtiğimiz günlerde yapılan resmi duyuruda alımla ilgili, "Enstitümüz Merkez ve Taşra Teşkilatında idari hizmet sözleşmesi ile istihdam edilmek üzere sözlü sınavla, aşağıdaki Tabloda diğer bilgileri bulunan önlisans mezunu 15 Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanlı personel alınacaktır." denilmiş , Başvuru yapacak adayların en az önlisans mezunu olması gerektiği belirtilmişti. Adana, Ankara, İstanbul/Tuzla, Konya, İzmir ve Manisa'da istihdam edilecek personellerin belirlenmesi için başvuruların kabulü 31 Ekim 2018 tarihine kadar yapılacak. Başvuru işlemleriyle ilgili TSE duyurusunda, "Başvurular 23 Ekim- 31 Ekim 2018 tarihleri arasında (bu tarihler dahil) www.tse.org.tr resmi internet sitesinin “Duyurular” sayfası üzerinden elektronik ortamda yapılacak olup “Başvuru linki” başvuru başlangıç tarihinde (23 Ekim 2018) aktif olacaktır." denilmişti.

Başvuru yapacak adayların 35 yaşını aşmamış olması, kamu haklarından mahrum olmaması, askerlikle ilgili şartları yerine getirmesi, arşiv araştırması sonucunun olumlu sonuçlanması, KPSS'den en az 60 puan almış olması , Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasına sahip olması (Silahlı ve geçerliliği süren) gibi şartları yerine getirmesi gerekiyor. Başvuru için genel şartların tamamına ve diğer detaylara adaylar aşağıdaki başvuru kılavuzundan erişim sağlayabilirler.  Sınav, sözlü sınav olarak gerçekleşecek.

Sözlü sınavda adayların, enstitünün konularıyla ilgili bilgisi, likayati, temsil kabiliyeti, muhakeme gücü, davranış tepkileri, özgüven, ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı ile genel yetenek ve genel kültür seviyesi test edilecek. TSE personel alımı için sözlü sınav  yerleri 7 Kasım 2018 tarihinde ilan edilecek.  Sözlü sınavda başarılı olunabilmesi için adayların en az 70 puan alması gerekecek. 

TSE PERSONEL ALIMI 2018 BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN.

Polis Alımı, Askeri Personel Alımları, Kamu ve Özel Sektör İş Fırsatlarını Kaçırmamak için Türkiye'nin Lider Memur haberleri sitesi kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

Kamu Bülteni Ücretsiz Uygulaması için TIKLAYIN