TSE 15 Koruma Alımı İçin Başvuru Ekranı Açıldı

Türk Standartları Enstitüsü kamu personeli alımı başvuru ekranı bugün açıldı. İnternet üzerinden alınan başvurular için link haberimizde.

TSE 15 Koruma Alımı İçin Başvuru Ekranı Açıldı

TSE kamu persoenli alımı başvuru ekranı açıldı.

Türk Standartlar Enstitüsü tarafından önceki gün Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası aracılığıyla bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda 60 KPSS puanı ile 15 koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacağına yer verildi. Yayımlanan ilana başvurular bugün başladı. Başvuruların başlaması ile adaylar hangi adresten başvuru yapabileceklerini araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak başvuru ekranını haberimizde verdik.

ALIM YAPILAN KADROLAR VE MEZUNİYET ŞARTI

Öğrenim Durumu Puan Türü Kadro Unvanı Görev Yapacağı Şehir Alınacak Personel Sayısı
Önlisans P-93 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Adana 8
Ankara 2
İstanbul/Tuzla 1
İzmir 2
Konya 1
Manisa 1

BAŞVURU ŞARTLARI

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular bugün başladı. TSE 15 koruma ve güvenlik görevlisi alımı başvurusu yapmak isteyen adayların müracaatını 31 Ekim tarihine kadar internet üzerinden yapması gerekmektedir. Bu tarihten sonra başvurular alınmayacak. Müracaatlar internet ortamında alınacak olup, posta ya da şahsen başvurular alınmayacak.

Başvuru sırasında adayların aşağıdaki bağlantı adresinden özgeçmiş oluşturması ve Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasını (Silahlı), fotoğraf ve mezuniyet belgelerini internet ortamına yükleyerek müracaatını yapması gerekmektedir.

Başvuru ekranı: https://www.tse.org.tr/Icerik/DuyuruDetay?DuyuruID=5689

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYIN

8 KATI ADAY ÇAĞRILACAK

Başvuru yapan adaylar arasından 8 katı kadar aday sözlü mülakata çağrılacak. Sözlü mülakata girmeye hak kazanan adaylar 7 Kasım günü TSE'nin resmi sayfasında duyurulacak. 

YENİ MEMUR ALIM İLANLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara