TPAO, 126 işçi alımı yapıyor. Bu hafta içi çok önemli! Şartlar tam size uygun olabilir!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), bünyesinde istihdam etmek üzere 126 yeni işçi alımı yapacak. Bu hafta içi gerçekleşecek olan alım, iş arayanlar için önemli bir fırsat sunuyor. Detaylar haberimizde..

TPAO, 126 işçi alımı yapıyor. Bu hafta içi çok önemli! Şartlar tam size uygun olabilir!

Kamubulteni.com olarak bugün de sizlere Bik.gov.tr sitesinde yayınlanan bir iş ilanına yer vereceğiz.
Bu iş ilanına göre;

TPAO'nun son aylarda yapacağı en kapsamlı işçi alımı yapacağını bildirmek isteriz. Ülkemizde son yıllarda enerji atılımları enerji sektöründe personel alımlarını hızlandırdı. Türkiye Petrolleri de bu serüvene katılmış oldu. İşte haberle alakalı tüm detaylar..

İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARINI AÇIKLADI

Bik.gov.tr üzerinden yayımlanan iş ilanına göre tüm detayları kaleme alarak paylaşıldı.
Buna göre; TPAO Batman Bölge müdürlüğüne 126 (MYO mezunu işçi alımı) personel alınacak. Kullanıcılarımıza önemle belirtmek istediğimiz bugün(12 Haziran 2023) başlayan iş başvuruların son günü 16 Haziran 2023 tarihinde sonlandırılacak.
1. Personel alımı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca gerçekleştirilecektir.

2. Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi www.iskur.gov.tr üzerinden 12.06.2023-16.06.2023 tarihleri arasında 5 gün süreyle yapılabilecektir.

3. Personel alımına ilişkin gerekli şartlar ve kontenjan ekli tabloda...

İŞKUR TPAO DUYURUSU

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı ülkemizin enerji bağımsızlığına giden yolda hız kesmeden arama ve üretim faaliyetlerini sürdürerek, ülkemizin hidrokarbon kaynaklarının milletin emrine sunulması görevini yürütmeye azim ve kararlılıkla devam etmektedir. TPAO’nun yurdun dört bir yanında ve mavi vatanda artan faaliyetlerine bağlı olarak personel ihtiyacı doğmuştur. Bu ihtiyacın karşılanması için TPAO Batman Bölge Müdürlüğüne toplam 126 (MYO mezunu işçi) personel alımı yapılacaktır.

Kaynak: bik.gov.tr