TOGG'da yüksek maaşlı iş fırsatı duyuruldu! En az lise mezunlarına başvurular açıldı

TOGG, Gemlik fabrikasında vasıflı ve vasıfsız çalışanlara yüksek maaşlarla iş fırsatı sunuyor! İlkokuldan üniversite mezunlarına kadar geniş yelpazede iş imkanları. Ekim'den itibaren 280 araç üretimine geçiş hedefleniyor.

TOGG'da yüksek maaşlı iş fırsatı duyuruldu! En az lise mezunlarına başvurular açıldı

Türkiye'nin yerli elektrikli otomobil üreticisi TOGG, Gemlik fabrikasında yüksek maaşla çalıştırılmak üzere vasıflı ve vasıfsız personel alımı yapacak. İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite mezunlarına iş fırsatı sunan TOGG, Gemlik'teki fabrikasında iki vardiya sistemiyle çalışıyor ve mevcut 160 araç üretimini Ekim ayından itibaren 280'e çıkarmayı hedefliyor.

Yeni personel alımı duyurusuyla birlikte TOGG, yılbaşına hızlı bir giriş yapmayı planlıyor. Şirket, kuruluşundan bu yana tek vardiyalı üretim yaptığı Gemlik fabrikasında artık çift vardiyaya geçiyor. %23 Anadolu Grubu, %23 Turkcell, %23 BMC, %8 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Grubu ve %23 Zorlu Holding ortaklığındaki TOGG'un Gemlik'teki dev fabrikasında, 9 saatlik tek vardiya yerine 18 saatlik düzenli çift vardiya uygulanacak. Bu adım, şirketin üretim kapasitesini artırmaya ve daha fazla istihdam sağlamaya yönelik stratejisinin bir parçası olarak görülüyor. 

togg

TOGG'un CEO'su M. Gürcan Karataş, şirketlerinin mobilite servis sağlayıcısı ve elektrikli akıllı cihaz üreticisi olarak konumlandığını vurgulayarak, teknolojinin ilerlemesi, kullanıcı beklentileri ve büyük trendlerdeki değişikliklerin otomotiv sektörünü kökten değiştirdiğini belirtti. Araçların artık sadece ulaşım aracı olmanın ötesinde akıllı cihazlara dönüştüğünü ifade etti.

Karataş, şunları dile getirdi: “Tamamen kullanıcı odaklı hizmetler ve ürünler geliştirmekteyiz. Teknolojinin gelişmesi, kullanıcı beklentileri ve mega trendlerdeki değişim ile otomobil sektörünü kökten değiştirmektedir. Araçlar artık yalnızca dört tekerlekli ulaşım aracı olarak değil akıllı bir cihaza dönüştürülüyor. Bütün akıllı cihazlarla bağlantı kuran araçlar en sofistike cihaz halini gelmektedir."

Ayrıca, OEM telekomünikasyon firmalarının mobilite geçişlerini yönetebilen ve sofistike mobil cihazlarla ilgili bilgi birikimine sahip olmadığını belirten Karataş, TOGG olarak bu iki farklı alanı birleştirdiklerini ve tamamen kullanıcı odaklı hizmetler ve ürünler geliştirdiklerini ifade etti. Geleneksel OEM tedarikçilerinden blok zincirlerine, kodlayıcıya kadar iş ortakları ile birlikte geleceği inşa ettiklerini de ekledi.