Ticaret Bakanlığı Muayene Memuru Alımı Başvurularında Son Saatler

Ticaret Bakanlığı'na 75 sözleşmeli muayene memuru alımı için başvuru işlemlerinde sona geliniyor.

Ticaret Bakanlığı Muayene Memuru Alımı Başvurularında Son Saatler

7 Temmuz 2021 tarihinde başlayan Ticaret Bakanlığı personel alımlarında başvuru sürecinde sona geliniyor. Bakanlığın resmi sayfası ve Çalışma Bakanlığı'nın resmi sayfasından yapılan duyuruda bakanlığa çeşitli şehirlerde toplamda 75 sözleşmeli muayene memuru alımı yapılacağı belirtilmişti.

Kariyer Kapısı üzerinden başvuru işlemlerinda son saatlere girildiği uyarısı yapılıkren, Ticaret Bakanlığı personel alımları için başvuru yapmak isteyen adayların 35 yaşını doldurmamış olma şartının yanı sıra KPSS en az 70 puan şartı ve mezuniyet şartlarını da yerine getirmesi gerekiyor.

Sözleşmeli Muayene Memuru alımı için başvuru yapmak isteyen adayların, ", hukuk, uluslararası ilişkiler, siyaset  bilimi  ve  uluslararası  ilişkiler,  iktisat,  ekonomi,  kamu  yönetimi,  siyaset  bilimi  ve  kamu yönetimi,   işletme,   maliye,   ekonometri,   çalışma   ekonomisi   ve   endüstri   ilişkileri,   istatistik, uluslararası ticaret ve lojistik, uluslararası ticaret ve işletmecilik, gümrük işletme bölümlerinden mezun" olması gerekiyor.

Başvuru sürecine dair yapılan resmi açıklamada ise,"Başvurular  dijital  ortamda  07.07.2021-16.07.2021  tarihleri  arasında  alınacaktır.  Sınava katılmak   isteyen   adaylar,   Kariyer   Kapısı   https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr   üzerinden başvurularını  gerçekleştirecektir. Posta  ile  veya  diğer  şekillerde  yapılan  müracaatlar  kabul edilmeyecektir." ifadelerine yer verildi.