Ticaret Bakanlığı Memur Alımı Yapıyor 3500 Kişi Belirlenecek

Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan ilana göre bakanlık bünyesine sınavla personel alımı yapılacak. Toplamda 3500 kişinin belirleneceği sınav sonucunda 175 kişi alınacak.

Ticaret Bakanlığı Memur Alımı Yapıyor 3500 Kişi Belirlenecek

Ticaret Bakanlığı tarafından alımı yapılacak 175 personel kadrosunda 20 katı kadar aday belirlenecek sınava alınacak.

Ticaret Bakanlığı 175 Denetmen Yardımcısı Alımı Yapacak

Ticaret Bakanlığı Denetmen Yardımcısı Alımı Yapacak. Kamu kariyer platformu üzerinden yayımlanan alım ilanına göre Ticaret Bakanlığı taşra teşkilatında Genel İdare Hizmetleri Sınıfında a Ticaret Denetmen Yardımcısı pozisyonuna 175 memur alımı yapacak.

Alım yapılacak meslekler ve kontenjanlar

https://www.kamubulteni.com/images/upload/T1.png

https://www.kamubulteni.com/images/upload/T2.png

Başvurular online

Alımlar kurumun yapacağı sınav ile olacak sınav için başvurular dijital ortamda 24.10.2022-02.11.2022 tarihleri arasında saat 17.00’a kadar alınacaktır. Sınava katılmak isteyen adaylar, e-Devlet (Ticaret Bakanlığı / Kariyer kapısı) ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden başvurularını gerçekleştirecektir. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Yazılı sınav tarihi ve yeri

Yazılı sınav 20.11.2022 tarihinde Ankara’da yapılacak olup, sınavın yeri ve saati adayların sınav giriş belgelerinde belirtilecektir.

Başvuru şartları neler ?

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yer alan şartları taşımak

Giriş sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak (01.01.1987 ve daha sonra doğanlar başvurabilecektir.)

Üniversitelerin en az dört yıllık eğitim veren siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme veya mühendislik fakülteleri ve/veya yüksekokullar ile diğer fakültelerin yukarıda belirtilen öğrenim dallarından birinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak, (Adayların, söz konusu bölümlere denk sayılan bölümlerden mezun olmaları halinde YÖK tarafından onaylanmış denklik belgelerini jpeg formatında tarayarak müracaatları sırasında Bakanlığımız internet sitesinden ulaşacakları talep formuna eklemeleri gerekmektedir.)

Sağlık durumu açısından her türlü iklim ve yolculuk şartlarında görev yapabilecek durumda olmak

Başvuru tarihinde geçerli ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından, yukarıdaki tabloda belirtilen ilgili KPSS puan türünden 70 ve üzeri puan almak

Yazılı sınava katılmaya hak kazanan adaylardan 80 TL sınav ücreti tahsil edilecek olup sınav ücretini yatırmayan adaylar yazılı sınava alınmayacaktır.

Ticaret Bakanlığı 175 Denetmen Yardımcısı Alımı ilanının detaylarına ulaşmak için TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /