THY, Gökyüzünü Emanet Edeceği Adaylar Alıyor!

Türk Hava Yolları güncel personel alımı ile iş ilanı yayınlandı. Buna göre güncel olarak Türk Hava Yolları bünyesinde faaliyet gösterecek olan personel adayları arandığı açıklandı. Türk Hava Yolları personel alımı iş ilanına müracaat işlemlerini gerçekleştirecek adaylar açısından başvuru koşulları da belli oldu. Personel alımı açısından online bir şekilde ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. THY, yayınladığı ilana göre personel eksikliğini gidermek amacıyla personel alacağını duyurdu. Başvuru ekranı an iti

THY, Gökyüzünü Emanet Edeceği Adaylar Alıyor!

THY İşçi Alımı ve Personel Alımı Başvuruları Nasıl ve Nereden Yapılacak?
Türk Hava Yolları iş ilanlarına müracaatlar, Türk Hava Yolları kariyer sayfasına erişim sağlandıktan sonra açık iş ilanları kapsamında açılacak olan başlıklarda yapılacak.

Online bir şekilde elektronik ortamda sadece başvurular aranabiliyor. Farklı yöntemler ile yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. Müracaatlar aranmaya başlanmış olup en geç 5 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecektir.

THY iş İlanları Başvuru Koşulları Neler?

Türk Hava Yolları (THY), personel alımı koşulları genel itibariyle adaylarının 1984 ve daha sonrasında doğumlu olan, üniversitelerin lisansı programlarından mezun olan, iyi derecede İngilizce konuşma becerisine sahip olan, son 5 yıl içerisinde kınama ya da ücret kesintisi gibi cezalara maruz kalmamış olma gibi kriterleri arıyor.

Alımı Yapılacak Kurumlar
Kaptan pilot dar gövde İstanbul, pilot geniş gövde İstanbul, simülatör uçuş öğretmeni SFI,  pilot İstanbul alımları yapılacaktır.