THY 28 Şehirde Personel Alım Başvuruları Başladı

Türk Hava Yolları, 28 şehirde personel alımı gerçekleştirecek. Alınacak adaylar hala okuyan öğrencilerden seçilecek.

THY 28 Şehirde Personel Alım Başvuruları Başladı

Türk Hava Yolları tarafından part-time çalıştırılmak üzere 28 şehirde personel alımı gerçekleştirilecek.

THY, lisans 3. sınıf öğrencisi iken değerlendirme süreçlerine katılan ve süreçleri başarıyla tamamlayan öğrencilere Anadolu İstasyonlarında part-time çalışma fırsatı sunan bir yetenek programıyla karşımıza çıktı. Bu kapsamda üniversite 3’üncü sınıf öğrencileri kurum bünyesinde istihdam edilecektir.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar için başvurular 29 Nisan 2022 tarihi itibariyle başlamış oldu. Son başvuru tarihi ise 8 Mayıs 2022 Pazar günü saat 23:55’e kadardır. Adaylar başvurularını THY kurumsal web sitesi üzerinden yapabilecektir. Başvuru sayfasına yazının sonundaki bağlantı üzerinden gidebilirsiniz.

Başvuru Koşulları

•T.C. vatandaşı olmak,

•Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak,

•01.01.1996 ve sonrasında doğmuş olmak,

•En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin herhangi bir bölümünde 3.sınıf öğrencisi olmak ve olduğunu belgeleyebilmek,

•Vardiyalı çalışma düzeninde başvurmuş olduğunuz ofisimizde haftanın en az 2 günü tam zamanlı olmak üzere haftada en fazla 30 saat çalışabilmek,

•İyi derecede İngilizce bilmek (THY AO tarafından yapılacak olan İngilizce sınavında başarılı olmak).

Çalışma Yerleri

Adıyaman, Ankara, Antalya, Batman, Bingöl, Diyarbakır, Elâzığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hakkâri, Hatay, Iğdır, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Mardin, Muş, Ordu-Giresun, Siirt, Sivas, Şırnak, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Van, Zonguldak.