THY, 2023'te Kadrolarını genişletiyor! Birçok alanda yüksek maaşlı personel alımına başlıyor!

THY, 2023 için ikinci pilot adayları arıyor! Lisans mezunlarına özel iş fırsatı: Eğitim, maaş, kira yardımı, konaklama ve daha fazlası. Başvurular hala devam ediyor. Detayları sizler için haberimizde derledik..

THY, 2023'te Kadrolarını genişletiyor! Birçok alanda yüksek maaşlı personel alımına başlıyor!

Türk Hava Yolları, 2023 yılında personel alımına yönelik heyecan verici bir iş ilanı duyurdu.

THY, İkinci Pilot Adayı İlanıyla Fırsat Sunuyor THY, ikinci pilot adayı pozisyonu için iş ilanı verdi. Lisans mezunu olan herkes başvuruda bulunabilir.

Seçilen adaylar, 2 yıl süren eğitim sonrasında 2 brüt asgari ücret maaşının yanı sıra kira yardımı, konaklama, sigorta, yemek kartı ve indirimli bilet hakları gibi avantajlardan yararlanacak.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Güçlü finansal yapımız ve gelecek hedeflerimiz doğrultusunda çalışan sayımızı ve filomuzu arttırıyoruz. Ülkemizin ekonomik büyümesine büyük katkı sağlayarak dünyanın ikinci büyük havayolu olma yolunda ilerliyoruz" dedi.

Başvurular THY Resmi Web Sitesi Üzerinden Yapılıyor THY iş ilanına başvurular, resmi web sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek. İlana ilgi duyan adaylar, gerekli bilgileri doldurarak başvurularını iletebilirler.