THY 17 Bin Lira Maaşla 3100 Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

THY, pandemi döneminde yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen zirve yılı 2019’daki rakamlarına ulaşmayı başardı. Yakalan bu rakamlar doğrultusunda THY bünyesinde 3100 personel alımı yapılacağı duyuruldu.

THY 17 Bin Lira Maaşla 3100 Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Personel alımı haberi bekleyen adaylar için THY’den sevindirecek açıklamalar geldi. THY icra kurulu başkanı Ahmet Bolat bu sene yeni istihdamlar için sayı verirken alınacak maaşlar hakkında da bilgiler verdi.

THY İcra Kurulu Başkanı Ahmet Bolat "Bahane değil ama, Avrupa'dan uçaklar havalanamıyor. Eleman yok. O uçaklar geç gelince bizim zamanında kalkış oranımız yüzde 91'de kalıyor" diyerek kapasitelerinin yükseliğinden bahsetti ve ihtiyaç olan personel sayısını açıkladı.

17 Bin TL Maaşla 3100 Personel

Türkiye Gazetesinden Canan Bolat’a konuşan THY İcra Kurulu Başkanı Ahmet Bolat "Önemli yatırım yapıyoruz. 700 pilot alımı için ilana çıkacağız. Pilotlarımızı yetiştirip sektöre kazandırıyoruz. Diğer alanlarımıza da insan kaynağını büyütüyoruz. Bu yıl ana markamız THY'ye ilk 6 ayda 963 yeni arkadaşımız katıldı. Sayıyı 2.600'ün üzerine çıkaracağız. Uçak bakımda 500 arkadaşımız daha katılacak. Bizde ilk işe başlayan 17 bin lira alıyor" dedi.

Yaş Sınırı Genişletildi

THY İcra Kurulu Ahmet Bolat, geçtiğimiz günlerde Linkedln’de kendisine ‘’umarım kabin memuru alımlarında yaş sınırı batan şirketler düşünülüp değerlendirilir’’ ifadelerini kullanan bir kullanıcıya ‘’Sınırı 39 yaşına çıkarıyoruz’’ diyerek açıklama yaptı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /