THY 10 Bin Personel Alım Başvuruları Başladı (BAŞVURU EKRANI)

THY'den yapılan son dakika açıklamasında, yüksek maaşla birlikte 10 bin personel alımı yapılacağı belirtildi. Başvuru süreci, başvurunun nasıl yapılacağı ve diğer detaylar hakkında detaylar haberimizde.

THY 10 Bin Personel Alım Başvuruları Başladı (BAŞVURU EKRANI)

Dün yapılan açıklamada, Türk Hava Yolları'nın 10 bin personel alımı yapacağı duyurulmuştu. Alım süreci başladı ve başvuru koşulları, kimlerin başvurabileceği ve hangi pozisyonlara alım yapılacağı hakkında detaylar paylaşıldı. İşte son dakika bilgileri:
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat yaptığı son dakika açıklamasında THY bünyesinde şimdi 75 bin personel olduğunu, bu sene 10 bin personel alımı yapılarak toplam personel sayısının 85 bine çıkarılacağını söyleyerek, "Bayrak taşıyıcı, yapılacak başvurularla 75 bin kişilik ailesini büyütmeyi hedefliyor. Türkiye ekonomisinde son 20 yıl içerisinde yaşanan gelişmelerle birlikte, uçak sayısını 66'dan 414'e, çalışan sayısını da 10 bin 267'den 7,5 kat artırarak 75 bine çıkarttı. Bayrak taşıyıcı, iştirakleriyle birlikte yapacağı işe alımlarla 2023 yılında çalışan sayısını da 85 bine çıkartmayı hedefliyor" ifadelerini kullandı.
En Az 17 Bin TL Maaş ve Yılda 3 Kez İkramiye Fırsatı

THY personellerine en az 17 bin TL maaş verdiğini açıkladı. Yılda verilen ikramiyeler ile birlikte maaşın 21 bin liraya çıktığı belirtildi.

ALIM YAPILAN KADROLAR

THY, ortaöğretim mezunlarından oluşan personel alımı için başvuruları Career THY sayfası üzerinden almaya başladı. Başvuruların yapılabileceği kadrolar ise şu şekilde:

Take-Off Jr. (Lisans Son Sınıf Öğrencileri ve Yeni Mezunlar)

Türk Hava Yolları Kabin Memuru İlanı (Kadın)

Afetzede Adaylarımıza Yönelik İstihdam İlanı #TEKYÜREK

Afetzede Adaylarımıza Yönelik Kabin Memuru İlanımız Yayında! #TEKYÜREK

Yetiştirilmek Üzere II. Pilot Aday Adayı

Simülatör Uçuş Öğretmeni (SFI)

II. Pilot Dar Gövde

Kaptan Pilot Dar Gövde

II. Pilot Geniş Gövde

Kaptan Pilot Geniş Gövde


BAŞVURU NASIL YAPILACAK?
Başvuruların, THY'nin kariyer sayfası olan "https://careers.turkishairlines.com" adresi üzerinden gerçekleştirilebileceği belirtildi.

KALAN PERSONEL ALIMLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Şu an için yaklaşık 2500 kişilik bir personel alımı yapılacak. Bu yıl sonuna kadar ara ara ilanlar yayınlanacak ve alımlar devam edecek. İlanlardan haberdar olmak için uygulamamızı indirebilirsiniz

"İşçi, Memur ve Sözleşmeli Personel Alımlarını Takip Etmek ve Bildirimle Anında Haberdar Olmak İçin Mobil Uygulamamızı Ücretsiz İndirin!"
ANDROİD===>>
TIKLAYIN
İOS========>> TIKLAYIN