Tercih Kılavuzu Bugün Yayımlanacak: 2828 Kapsamında 3274 Memur Alımı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaptığı son dakika açıklamasında, 2828 kapsamında en az ilkokul mezunu 3274 atamanın yapılacağını söyledi.

Tercih Kılavuzu Bugün Yayımlanacak: 2828 Kapsamında 3274 Memur Alımı

Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı son dakika açıklamasında 3 bin 274 personel için tercihlerin alınacağını söyledi.

2828 kapsamında yapılacak kamu personeli alımı ile ilgili Aile Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Aralık ayının ilk günlerinde 3274 atama için tercihlerin alınacağına yer verildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Bakanlığa bağlı yurtlarda büyüyen ve kamuda istihdam hakkı kazanan gençlerin tercih işlemlerinin 3 Aralık 2018 tarihinde başlayacağını, 14 Aralık 2018 tarihine kadar devam edeceğini duyurdu.

TERCİH KILAVUZU BUGÜN YAYIMLANACAK

Yerleştirme işlemleri için tercih kılavuzunun 30 Kasım Cuma günü Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yayınlanacağını belirten Bakan Selçuk, tercihlerin www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden yapılabileceğini, atamaların ise kura yoluyla gerçekleşeceğini söyledi.

Bakan Selçuk ayrıca yerleştirme işlemlerinde ortaöğretim düzeyinde 1682, önlisans düzeyinde 271, lisans düzeyinde 264 ve ilkokul,ortaokul,ilköğretim düzeyinde 1057 kadro ve pozisyon olmak üzere toplam 3274 kadro pozisyona yerleştirme yapılacağını belirtti.

Bakan Selçuk, "Ailemizin bir parçası olan korumamız altında büyüyen evlatlarımızı kamuda istihdam ederek hayatlarını kolaylaştırmaya, umutlarını güçlendirmeye devam ediyoruz" dedi.

KILAVUZ YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA