TCDD İşçi Alım İlanı Yayımladı İşte Alınacak Kişiler ve Başvuru Şartları

TCDD personel alım ilanı yayımladı. Toplamda 3 farklı şehirde personel alım ilanı yayımlandı.

TCDD İşçi Alım İlanı Yayımladı İşte Alınacak Kişiler ve Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İstanbul, İzmir ve Kütahya’da istihdam edilmek üzere 5 eski hükümlü tren teşkil işçisi alımı yapacağını duyurdu. Yapılan duyuruda;

İstanbul il sınırlarında bulunan Kabakça İstasyon Şefliğine 1, Sinekli İstasyon Şefliği işyerlerine

İzmir il sınırlarında bulunan Kemalpaşa TMİ İstasyon Şefliğine 1, Emiralem İstasyon Şefliği işyerlerine 1

Kütahya il sınırlarında bulunan Dumlupınar İstasyon Şefliğine 1 personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Başvurular için İstanbul ve İzmir için belirtilen önlisans programlarından mezun olmak gerekirken 2020 KPSS’den de en az 60 puan alma şartı bulunuyor. Kütahya için ise Meslek lisesi Elektronik bölümünden mezunu olmak gerekiyor. Ayrıca Kütahya Kadrosu için ilan tarihi itibariyle yük ve yolcu taşımacılığının birlikte yapıldığı raylı sistemlerde tren teşkili ve manevra hizmetlerinde en az 5 yıl çalışmış olması gerekmektedir.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapılacak duyuru ile yapacaktır. Başvurular 9 Ağustos tarihinde başlayacak olup 15 Ağustos 2022 tarihinde sona erecektir.

Başvuru Koşulları

- Başvuru yapacak adaylar, ilan edilen işlerden sadece birine müracaat edebilecektir.

- Sadece erkek adaylar başvuru yapabilecek

- İlan tarihi itibariyle adayların 35 yaşından gün almamış olması şartı var

- İşe başlayan Tren Teşkil İşçilerinin deneme süresi 4 ay olup, deneme süresi içerisinde başarısız olanların iş sözleşmesi fesh edilecektir. Ayrıca alınacak personeller vardiyalı olarak 24 saat esasına göre gece gündüz çalıştırılabilecektir.

- İşe başlayan Tren Teşkil İşçileri en az 5 yıl çalışacak, bu süre içerisinde nakil isteyemeyecektir. 5 yılını dolduranlar tren teşkil işçiliği kadrosu bulunan işyerlerine nakil talebinde bulunabilecektir.

- Kütahya kadrosu için kura çekimi yapılacak, evrak teslimi yapanların işgücü talep sayısının dört katından fazla olması durumunda sözlü sınav yapılacaktır. İzmir ve İstanbul içinde sözlü sınav yapılacaktır.

Sözlü Sınav

Sözlü sınavı 26.08.2022 tarihinde saat 10.00 da TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Hacı Bayram Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresinde yapılacaktır.

TCDD İŞ İLANI DETAYLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /