TBMM Personel Alımı Başvuru Süresi Uzatıldı-En Az Lise 4 Bin TL Maaş

TBMM 2020 yılı kamu personeli alımında başvuru süresi sona ermişti. Meclis tarafından yapılan açıklamada personel alımı başvuru süresinin uzatıldığına yer verildi.

TBMM Personel Alımı Başvuru Süresi Uzatıldı-En Az Lise 4 Bin TL Maaş

TBMM personel alımı başvuru süresi uzatıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi 'nden bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 2020 yılı personel alımı başvuru süresinin uzatıldığına yer verildi.

BAŞVURU SON GÜNÜ 7 ŞUBAT 2020 'YDİ

TBMM tarafından Ocak 2020 'nin son günlerinde yayımlanan ilanın son başvuru tarihi 7 Şubat 2020 olarak açıklanmıştı. 

BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI

TBMM 'den yapılan son dakika açıklamasında , "Sınavın son başvuru tarihi 07.02.2020 tarihinden 14.02.2020 tarihine kadar uzatılmıştır." ifadelerine yer verildi.  Başvurular 14 Şubat 2020 günü sona erecek.

Memurlar , polis ve jandarmalar ile bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

TBMM duyurusu şu şekilde;

"Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İdari Teşkilatı kadrolarına Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı İdari Teşkilatında İlk Defa Göreve Başlayacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda yazılı ve sözlü veya uygulama sınavıyla personel alınacaktır.

Sınav ilanında belirtilen şartları taşıyan adaylar, 29.01.2020 - 14.02.2020* tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr/tbmm-baskanligi internet adresi üzerinden elektronik ortamda başvuruda bulunabilecektir. Şahsen veya posta yolu ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

Adaylar başvuru süresi içinde başvuruda bulunduğu kadroya ilişkin öğrenim belgesinin (diploma) bir örneğini (pdf, jpg vb. formatta) [email protected] mail adresine gönderecektir. Öğrenim belgesi (diploma) ibrazında bulunmayan ve gerçeğe aykırı beyanda bulundukları tespit edilen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Yayımlandığı tarihten sonra sınav ilanında herhangi bir değişiklik yapılması halinde söz konusu değişiklik https://www.tbmm.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir."

HANGİ KADROLARA PERSONEL ALIMI YAPILIYOR?

TBMM tarafından yapılan açıklamada kadro dağılımına şu şekilde yer verildi:

Yukarıdaki kadrolar için başvuru genel şartları şu şekilde;

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde yer alan genel şartları taşımaları,

- Sınav açılan kadrolar için aranan şartları taşımaları ve belirtilen KPSS puan türünden en az yetmiş puan almış olmaları

BAŞVURULAR İNTERNETTEN

TBMM personel alımına başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linke gitmesi gerekmektedir.

https://www.turkiye.gov.tr/tbmm-is-basvurusu

Yukarıdaki linkten başvurunuzu yapın. Başvurusunu yapan adaylar [email protected] mail adresine öğrenim belgesinin (diploma) bir örneğini (pdf, jpg vb. formatta) gönderecek. Ve başvuru tamamlanmış olacak.

TÜM KAMU İŞ İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN