Tarım ve Orman Bakanlığı'na 15 İlde Memur Alımı Yapılacak

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) yeni personel alımları yapacak. Başvuru şartları, tarihleri ve OGM memur alımına dair detaylar kamu bülteni sitesinde.

Tarım ve Orman Bakanlığı'na 15 İlde Memur Alımı Yapılacak

15 Şehirde Orman Muhafaza Memuru Alınacak

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Orman Genel Müdürlüğü'nün Orman Muhafaza Memuru alımı için başvuru şartları netleşti. Orman Genel Müdürlüğü'nce DPB ve çeşitli basın yayın kuruluşları vasıtasıyla yapılan resmi bilgilendirmede, Orman Genel Müdürlüğü'ne 20 Orman Muhafaza Memuru alımı yapılacağı belirtilirken, ilgili alımların sözlü ve uygulamalı sınav sonucunda gerçekleşeceği belirtildi.

ORMAN MUHAFAZA MEMURU ALIMINDA 2018 KPSS ŞARTI VAR

Orman Genel Müdürlüğü Orman Muhafaza Memuru alımı için başvuru yapacak adayların 2018 KPSS'ye girmiş olması, ön lisans programlarından; Ormancılık ve Orman Ürünleri, Orman İşletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Fidan Yetiştiriciliği, Fidan Yetiştirme, Fidan ve Fidecilik, Budama ve Aşılama, Avcılık ve Yaban Hayatı, Av ve Yaban Hayatı bölümlerinden mezuniyet şartlarını yerine getirmesi gerekli. Adaylar ayrıca 657 sayılı DMK'nın 48'inci maddesindeki genel ve özel şartları da taşıyabilmeli. Başvuru işlemleri Orman Genel Müdürlüğü'nün İşe Alım Sayfası üzerindeki başvuru formunun doldurulması şeklinde yapılacak.

BAŞVURULAR OCAK AYINDA BAŞLIYOR

Başvuru işlemleri 28 Ocak'ta başlayacak 8 Şubat 2019 tarihi itibariyle sona erecek. Şahsen ya da posta yoluyla yapılan başvurular geçersiz sayılacak.  

Hani İllere Alım Yapılacak? 

Orman Muhafaza Memuru alımı için Artvin'de 2, Bartın'da 1, Bilecik'te 1, Bursa, Çankırı, Düzce, Eskişehir, Giresun'da 1, Kastamonu ve Kırklareli'nde 2, Kütahya ve Muğla'da 1, Ordu ve Sinop'ta 2 kişilik kontenjan ayrılırken, Sivas Orman Müdürlüğü'ne 1 Orman Muhafaza Memuru alınacağı belirtildi.

ORMAN MUHAFAZA MEMURU ALIMLARI VE DİĞER KAMU-ÖZEL SEKTÖR İŞ FIRSATLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA.

KAMUYA PERSONEL ALIMLARI VE ÖZEL SEKTÖR İŞ FIRSATLARI CEP TELEFONUNA BİLDİRİM OLARAK GELSİN İSTİYORSAN TIKLA.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA