Tarım ve Orman Bakanlığı Mülakatsız Memur Alımı Başvuru Ekranı

Tarım ve Orman Bakanlığı 1146 kamu personeli alımında başvuru ekranı açıldı ve başvurular alınmaya başladı. 300 şoför, 50 mühendis, 65 avukat, 11 biyolog, 11 laboratuvar, 1 tekniker, 708 büro personeli alımı için başvuru ekranı haberimizin devamında.

Tarım ve Orman Bakanlığı Mülakatsız Memur Alımı Başvuru Ekranı

Tarım Bakanlığı 1146 kamu personeli alımı başvuru ekranı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından geçtiğimiz hafta bir ilan yayınlandı. Yayınlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından kamu personeli alımı yapılacağına ye verildi. Devlet Memurları Kanunu’nun 4. Maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere , Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2’inci maddenin (b) fıkrası gereğince “Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS  puanı ile kamu personeli ataması yapılacak.

İLANA BAŞVURACAKLAR BU SAYFADA

İlana başvuracak kadın erkek adaylar bu sayfada >> TIKLA KATIL

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Tarım ve Orman Bakanlığı kamu personeli alımında başvuru genel şartları şu şekilde;

  • Devlet Memurları Kanununun 48 'inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel statüsünde çalışmakta iken; hizmet sözleşmeleri sona erenler veya Ek-1’de yer alan sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirilmek üzere başvuruda bulunanlar hakkında 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasında ve 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında yer alan hükümlerin uygulanacağı göz önünde bulundurulmalıdır. Bu pozisyonlara yerleşenlerden, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında belirtilen istisnalar kapsamına girmeyenlerin atamaları yapılmayacaktır..
  • 2018 yılı KPSS (B) grubu olmak üzere KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  • 36 yaşından gün almamış olmak,

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

Kamu personeli alımında başvuru özel şartları şu şekilde;

  • Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olanlardan Destek Personeli (Şoför) pozisyonuna başvuranlar için; En az C sınıfı ehliyete sahip olmak, cinsiyeti erkek olmak.
  • Avukat pozisyonuna başvuranlar için; Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak,

MEZUNİYET ŞARTI VE KADRO DAĞILIMI

Tarım Bakanlığı kamu personeli alımında kadro dağılımı ve mezuniyet şartı şu şekilde;

BAŞVURU EKRANI

Tarım Bakanlığı mülakatsız 1146 kamu personeli alımında başvurular internet üzerinden alınacaktır. Başvurular bugün başladı ve 23 Eylül 2019 tarihine kadar devam edecek. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki bağlantı adresi üzerinden müracaatını yapması gerekmektedir.

Başvuru ekranı için TIKLAYIN

BAŞVURU SONUÇLARINDAN, ATAMALARDAN, TÜM MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN