Tarım ve Orman Bakanlığı 2 Bin 153 Personel Alımı Başvuru Tarihleri Açıklandı

Tarım ve Orman Bakanlığı 2 bin 153 kamu personeli alımı başvuru tarihleri Tarım ve Orman Bakanı tarafından açıklandı. Alımlar ÖSYM üzerinden yapılacak ve mülakat olmayacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı 2 Bin 153 Personel Alımı Başvuru Tarihleri Açıklandı

SON DAKİKA: Tarım Bakanlığı 2 bin 153 personel alımı başvuru tarihi açıklandı.

Orman Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Meteoroloji Genel Müdürlüğü bölge müdürleriyle video konferans aracılığıyla bir toplantı yapan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Pakdemirli burada yaptığı açıklamada , Bakanlık bünyesine yapılacak 2 bin 153 kamu personeli alımının tarihini de verdi. 

Bakan Pakdemirli yaptığı  toplantıda, Tarım ve Orman Bakanlığına daha önce alınacağı belirtilen 2 bin 153 kadroya ilişkin atamanın hangi tarihlerde yapılacağını kamuoyuna duyurdu.

ÖSYM ÜZERİNDEN

Yapılan açıklamada, Tarım ve Orman Bakanlığı 2 bin 153 kamu personeli alımının KPSS tercihleri ile yapılacağı ve atamaların 15-22 Mayıs 2020 tarihleri arasında ÖSYM üzerinden yapılacağına yer verildi.

Konu ile ilgili konuşan Bakan Pakdemirli  şu ifadeleri kullandı:

"Bu tarihlerde 790 veteriner hekim, 699 ziraat mühendisi, 363 gıda mühendisi, 101 su ürünleri mühendisi, 11 veteriner sağlık teknikeri ile 189 ziraat teknikeri ataması yapacağız. Büyük bir merakla bu haberi bekleyen gençlerimize hayırlı olsun"

Peki siz hangi kadroya kaç KPSS ile başvuracaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

İLANA BAŞVURACAKLAR BU ADRESTE: Bilgi alış verişi için TIKLAYIN