Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Büro Personeli ve Tekniker Alımı Yapacak (Mezuniyet ve Diğer Şartlar)

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, KPSS 2019/3 ile Büro Personeli ve Tekniker alımı gerçekleştirmeye hazırlanıyor. KPSS 2019/3 tercih kılavuzunu yayımlayan ÖSYM , tercihlerin 24 Ocak'ta sona ereceğine dikkat çekti. 3318 nitelik kodu nedir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Büro Personeli ve Tekniker Alımı Yapacak (Mezuniyet ve Diğer Şartlar)

KPSS 2019 3 ile Büro Personeli ve Tekniker Alımı (Mezuniyet Şartı, KPSS ve Diğer Detaylar)

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı KPSS 2019 3 Tercih Kılavuzunu yayımladı. Yayımlanan kılavuzda Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'ne büro personeli ve tekniker alımı yapılacağına yer verilirken, önlisans ve lisans düzeyinden alınacak tercihler için kılavuz ve tercih yapılabilecek yerler de açıklandı.

KPSS 2019/3 GENEL BİLGİLER

ÖSYM tarafından paylaşılan tercih kılavuzunda genel bilgiler kısmında alımla ilgili, "Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün sözleşmeli personel pozisyonlarına 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacaktır. Bu kılavuz, sözleşmeli pozisyonları, bunlar için aranan nitelikler ile kontenjanlarını kapsamaktadır.Adayların bu kılavuzda sözleşmeli pozisyonları tercih edebilmeleri için, 22 Temmuz 2018 tarihinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavına (2018-KPSS Lisans), ön lisans düzeyinde ilan edilen sözleşmeli pozisyonları tercih edebilmeleri için ise 4 Kasım 2018 tarihinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavına (2018-KPSS Önlisans) girmiş ve ilgili KPSS puanını almış olmaları gerekir.Yerleştirme işlemlerinde, önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılacaktır. İlgili sınav puanı, en az 60 olan adaylar tercih yapabileceklerdir. Adaylar sınava girdikleri öğrenim düzeyindeki pozisyonlardan tercih yapmak zorundadır. Sınava girilen öğrenim düzeyinden mezun olamama ya da sınava girdikten sonra daha üst öğrenim düzeyinde diploma almış olmak gibi nedenlerle sınava girilen öğrenim düzeyinde değişiklik yapılması mümkün değildir." ifadeleri yer alıyor.

KPSS 2019 3 tercihleri 18 Ocak 24 Ocak 2019 tarihleri arasında ÖSYM resmi internet sayfasından yapılabilecek. Yerleştirme işlemlerinde önlisans mezunlarında KPSSP93 , lisans mezunlarında KPSSP3 puanı kullanılacak. KPSS en az 60 puan alan adaylar ÖSYM üzerinden tercih yapabilecekler.

24 OCAK SAAT 23.59 İTİBARİYLE TERCİH SÜRECİ SONLANACAK

ÖSYM , tercih kılavuzunda adayların tercihlerini belirtilen sürede tamamlaması gerektiğine dikkat çekilirken, tercih süresinin uzatılmayacağı da vurgulandı. Duyuruda , "Adaylar tercihlerini, 18-24 Ocak 2019 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri, 24 Ocak 2019 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. Bu süre uzatılmayacaktır." denildi.

Önlisans Mezunu Adayların Tercih Yapabileceği Sözleşmeli Pozisyonlar Aşağıdaki Gibi: 

Lisans Mezunu Adayların Tercih Edebilecekleri Pozisyonlar

Tercih yapacak adayların nitelik kodlarını dikkatle incelemesi gerekli. Önlisans ve lisans düzeyinden KPSS 2019 3 için tercih yapmak isteyen adayların aşağıda belirtilen nitelik kodlarındaki şartları yerine getirmesi gereklidir.

Son Dakika İlanları, İş Haberleri ve Daha Fazlasını Kaçırmak İstemiyorsan Twitter'da Bizi Takip Et! Takip etmek için TIKLA

GÜNÜN DİKKAT ÇEKEN PERSONEL ALIMI HABERİNE GÖZ ATMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYI KULLANIN!

http://www.kamubulteni.com/kamu-personel-alimi

Kamu Personeli Alımlarıyla ilgili diğer kadın ve erkek adaylarla iletişime geçmek, özel sektör iş fırsatlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunmak için TIKLAYIN.

Memur alımları , iş haberleri ve gündemdeki son gelişmeler anında cep telefonuma bildirim olarak gelsin istiyorsanız aşağıdaki linkleri kullanın. 

"İzlemek İstiyorum!"  Diyorsan Youtube Kanalına Kayıt Olmak için Aşağıdaki Bağlantıyı Kullanın

https://www.youtube.com/c/KamuB%C3%BClteni

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için -https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kamubulteni

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için - http://ios.me/app/1413151574/kamu-b%C3%BClteni

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA