Şubat 2022'de 1913 Sözleşmeli Personel Alımı

Şubat 2022’de kurumlar sözleşmeli personel alımına çıktı. Kamu kurumlarına alınacak güncel memur sayısı 1913 kişi. Alım yapacak kurumlar ve kontenjanlar haberimizde.

Şubat 2022'de 1913 Sözleşmeli Personel Alımı

Kamu kurumlarında Şubat 2022’de istihdam edilmek üzere 1913 kadro açıldı. En az ilköğretim mezunlarının başvuru yapabileceği bu kurumların birçoğu KPSS ile alım yapıyor. İşte alım yapacak kurumlar ve kadrolar.

Adalet Bakanlığı

Bakanlık açıktan ve naklen 550 İcra Müdür ve Müdür Yardımcısı alımı yapıyor. Başvurular 13 Şubatta başlayacak olup son gün 16 Şubattır. başvuru yapacak adayların 35 yaşını doldurmamış olması gerekiyor. Başvuru için Hukuk fakültesi, adalet meslek yüksekokulu, meslek yüksekokullarının adalet bölümü veya adalet meslek eğitimi ön lisans programı mezunu olmak (lisans/ön lisans alan kodu 3209, 1102, 9339 veya 6352 olanlar), öğrenim yabancı ülkede yapılmış ise denklik belgesi almış olmak gerekiyor.

Helal Akreditasyon Kurumu

Kurum kadrosunda istihdam edilmek üzere 2 ilahiyatçı ve 1 veteriner alımı yapılacaktır. Son başvuru tarihi 11 şubat olarak belirtildi

Hazine ve Maliye Bakanlığı

Bakanlık bünyesinde taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 250 Defterdarlık Uzman Yardımcısı kadrosu için sınav yapılacaktır. Lisans mezunlarının başvurabileceği kadrolar için son başvuru tarihi 11 Şubattır.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı

Bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 422 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Alınacak kadrolar şu şekildedir; Çevre Mühendisi 53 personel, İnşaat Mühendisi 51 personel, Makine Mühendisi 37 personel, Harita Mühendisi 16 personel, Elektrik Mühendisi 19 personel, Jeoloji Mühendisi 12 personel, Jeofizik Mühendisi 9 personel, Mimar 24 personel, Şehir Plancısı 30 personel, Büro Personeli Taşra 162 personel, Büro Personeli Merkez 20 personel. Son başvuru tarihi 21 Şubat 2022’dir

Savunma Sanayii Başkanlığı

Başkanlık tarafından sözlü sınav ile 10 adet Savunma Sanayii Uzman Yardımcısı alınacaktır. Adaylar lisans mezunları arasından seçilecektir. Başvurular 8-22 mart tarihlerinde olacaktır.

Milli Saraylar

KPSS puanıyla lisans mezunu 20 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Son başvuru tarihi 14 Şubat olarak duyuruldu.

Türkiye Ulusal Ajansı

Kuruma 2 adet Koruma ve Güvenlik görevlisi ile 2’si engelli olmak üzere 8 destek personeli alımı yapılacaktır. Son Başvuru tarihi 14 Şubat.

EPDK

Enerji Piyasası Denetleme Kurumu tarafından 47 personel alımı yapılacak. Alınacak bu personeller 2 Mütercim Tercüman, 17 Mühendis, 1 Kütüphaneci, 2 Çözümleyici, 5 İletişim görevlisi, 4 Şoför ve 2 Teknisyen kadrosuna olacaktır. Son başvuru tarihi 11 Şubat olarak ilan edildi.

Jandarma Genel Komutanlığı

Komutanlık, 1 Veteriner Hekim, 1 Mütercim-Tercüman, 1 Destek Personeli (Garson) ve 101 Destek Personeli (Hizmetli) kadrosuna toplamda 104 personel alımı yapacak. Son başvuru tarihi 13 Şubat 2022 dir.

Sakarya Üniversitesi

Lise, ön lisans ve lisans mezunlarından oluşan 80 kişilik istihdam sağlayacaktır. Alınacak bu personeller; büro personeli, destek personel, koruma ve güvenlik görevlisi, mühendis, mimar, tekniker ve teknisyen kadrosunda istihdam edilecektir. Son başvuru tarihi 11 Şubat olarak belirtildi

ÖSYM

ÖSYM tarafından lisans mezunu 6 bilişim personeli alımı yapılacaktır. Son başvuru tarihi ise 14 Şubattır.

Trabzon Üniversitesi

Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunu toplam 50 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Son başvuru tarihi 14 Şubat.

Sakarya Üniversitesi

Resmi Gazetede duyurulan ilanla üniversiteye 22 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Kadrolar; mühendis, büro personeli, destek personeli ve teknisyen kadrolarından oluşmaktadır. Son başvuru tarihi 14 şubat.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi

Üniversiteye 7 adet sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacaktır. Lisans mezunları için açılan bu kadrolara son başvuru tarihi 28 Şubattır.

Erzurum Üniversitesi

Büro personeli, destek personeli ve koruma ve güvenlik görevlisi kadrosuna 20 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Son başvuru 16 şubat olarak duyuruldu.

Kastamonu Üniversitesi

Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere koruma ve güvenlik görevlisi, teknisyen, destek personeli kadrolarına 98 sözleşmeli personel alımı yapılacak, son başvuru tarihi 17 şubat.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi

Üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere hemşire, diğer sağlık personeli, mühendis, tekniker, teknisyen, büro personeli, destek personeli ve koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarına 40 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Son başvuru tarihi 18 şubat.

Selçuk Üniversitesi

26 engelli ve 35 eski hükümlü kadrosuna en az ilköğretim mezunu personel alımı yapılacaktır. Son başvuru tarihi 11 şubat.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü

Genel Müdürlük bünyesinde istihdam edilmek üzere 33 sözleşmeli personel alınacak. 11 şubat son başvuru tarihidir.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi

Üniversite bünyesinde istihdam edilecek büro personeli, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, tekniker, sağlık teknikeri kadrosuna 30 memur alınacaktır. Son başvuru 22 şubattır.