Son Dakika : Karayolları Genel Müdürlüğü 3 Bin Personel Alımı Sonuçları Açıklandı

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama sonucunda güvenlik soruşturmasının sonuçlandığı açıklandı.

Son Dakika : Karayolları Genel Müdürlüğü 3 Bin Personel Alımı Sonuçları Açıklandı

Kura Sonuçları ve Aday Listeleri Belirlendi

4857 sayılı İş Kanunu kapsamında, Genel Müdürlüğümüz merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilecek daimi işçi kadroları için noter kurası 30-31 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirildi. Bu kura sonucunda, asıl ve yedek aday listeleri il esaslı olarak belirlendi. Asıl adayların dosyalarının inceleme süreci tamamlandı. Ancak, istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyenler, başvuru yapmayanlar, atama şartlarını taşımayanlar ve bu durum sonradan tespit edilen adayların yerine yedek adayların evrak teslim süreci başladı.

Yedek Aday Başvuruları ve Evrak Teslimi

Yedek adaylar, başvurularını 25.09.2023 tarihinden itibaren yapmaya başlayabilirler. Sonuç sorgulama ekranına yüklenen evrakları, başvuru yapılan ilin bağlı olduğu Bölge Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Evrakların incelenmesi sonucunda, ilk yedek adaydan başlanarak açık kalan işgücü sayısı kadar yedek aday atanacaktır. (Evrak tesliminde sağlık raporu istenilmeyecek, ancak atanmaya hak kazanan adaylardan atama sürecinde istenilecektir.)

Yapılan duyuruda:

3000 İŞÇİ YEDEK ADAYLARIN ALIMINA İLİŞKİN BAŞVURU SÜRECİ İLE İLGİLİ DUYURU!

Genel Müdürlüğümüz merkez ve taşra teşkilatımıza bağlı işyerlerimize 4857 sayılı İş Kanunu'na tabi daimi işçi kadrolarında istihdam edilecek işçiler için Genel Müdürlüğümüzde 30-31 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılan noter kurası sonucu asıl ve yedek aday listeleri il esaslı olarak belirlenmiştir. Asıl adayların dosyalarının inceleme süreci tamamlanmış olup asıl olarak kazanan adaylardan; istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyenler, başvuru yapmayanlar, başvuru yaptığı halde atama şartlarını taşımayanlar ve atama şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılarak göreve başlatılmayanların yerine yedek adayların evrak teslim süreci başlamıştır.​

Yedek adayların başvuruları 25.09.2023 tarihinden itibaren alınmaya başlanılacak olup 06.10.2023 tarihi mesai bitimine kadar sonuç sorgulama ekranına yüklenen evrakları başvuru yapılan ilin bağlı olduğu Bölge Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Evraklarının incelenmesi sonucunda ilk yedek adaydan başlanılarak açık kalan işgücü sayısı kadar yedek adayın ataması yapılacaktır. (Evrak tesliminde sağlık raporu istenilmeyecek olup atanmaya hak kazanan adaylardan atama sürecinde istenilecektir.)

Bu ilan tebliğ yerine geçer. Başvuru sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!