Şok Market Korona Tedbirleri: 81 Şehre 5 Bin Personel Alımı Başvurusu Başladı İş Başvuru Formu 2020

Şok marketler tarafından duyuru yayımlandı. Yapılan son dakika açıklamasında, Korona pandemisi nedeniyle alınan tedbirlere yer verilirken , markete gelmeden online alış veriş imkanı ve ücretsiz teslim hizmetinin de başladığına yer verildi. Bu proje kapsamında 5 bin yeni personel alımı yapılacak.

Şok Market Korona Tedbirleri: 81 Şehre 5 Bin Personel Alımı Başvurusu Başladı İş Başvuru Formu 2020

Şok marketlerden korona virüs kararı.

Şok marketler tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada, coronavirüs pandemisi nedeniyle vatandaların evlerinde kalmaları gerektiğine yer verildi. Vatandaşların evde kalmaları , alış verişlerini ücretsiz şekilde adreslerine teslim edeceklerinin belirtildiği açıklamada 5 bin yeni personel alımı yapılacağına yer verildi. 

Bu açıklama sonrası Şok Marketlerin online market servisi , tüm Türkiye 'de uygulanmaya başladı. Ücretsiz şekilde adrese teslim çalışan Şok marketler online market servisi için 5 bin yeni personel alımı da yapılacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Şok Marketler CEO 'su Uğur Demirel,  "Toplum olarak içinde bulunduğumuz bu zor dönemde bu hizmeti başlatmanın bizim için anlamı büyük. İnsanların güvenilir gıdaya ulaşması için 30.000 çalışanımız ve iş ortaklarımızla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Onlara da ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Toplumumuzun kendisini rahat hissetmesi için üzerimize düşen görevleri yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle ücretsiz olarak adrese teslimat hizmetini başlattık" diyerek yeni kampanyanın başladığını ifade etti.

5 BİN PERSONEL ALINACAK

Bu yeni proje kapsamında yeni personel alımları da yapacaklarını ifade eden ve personel alımları için başvuruların başladığını söyleyen Demirel, "Hem adrese teslimat hizmeti kapsamında hem de açmayı planladığımız yeni mağazalarla birlikte 2020 yılında toplam 5.000 kişiyi istihdam etmeyi hedefliyoruz" dedi.

ŞOK MARKET İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bu açıklama sonrası vatandaşların en çok araştırdığı konu , Şok marketler personel alımına nasıl başvuru yapılacağı konusu oldu. Peki başvurular nasıl yapılacak?

Şok market personel alımı başvurusu internet üzerinden yapılır. İnternet üzerinden başvuru formunu doldurarak marketin iş ilanlarına müracaatınızı yapabilirsiniz. Hem adrese teslimat hizmeti hem de açılacak yeni mağazaların personel eksiğini karşılamak için yapılacak personel alımında başvuru formuna, Şok marketin İnsan Kaynakları sayfasından ulaşabilirsiniz. 

https://www.sokmarket.com.tr/insan-kaynaklari/sokta-kariyer/is-basvuru-formu

Yukarıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfada başvuru formu karşınıza çıkacak. Bu formu eksiksiz şekilde doldurarak Şok market iş ilanına başvuru yapabilirsiniz.

İŞ İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN