Şırnak Belediyesi'ne Zabıta Memuru Alınacak - Başvurular Yarın Başlıyor

Şırnak Belediye Başkanlığı'nın zabıta memuru alımı için başvuru işlemleri başlıyor.

Şırnak Belediyesi'ne Zabıta Memuru Alınacak - Başvurular Yarın Başlıyor

Şırnak Belediye Başkanlığı'nın resmi internet sayfası ve Resmi Gazete'den geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruda, zabıta memuru alımıyla ilgili, "Şırnak BelediyeBaşkanlığı bünyesinde 657 sayılı DevletMemurlarıKanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda yer alan unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacaktır." ifadelerine yer verilmiş, başvuru yapacak adayların 2016 KPSS'ye girmiş ve en az 65 puan almış olması gerektiği, önlisans ya da lisans mezunu olması gerektiği belirtilmişti.

Şırnak Belediyesi Zabıta Memuru alımı başvurularında adaylarda aranacak nitelikler ve kontenjan dağılımı aşağıdaki gibi olacak: 

Şırnak Belediye Başkanlığı'nın zabıta memuru alımı için başvuru yapacak adayların ayrıca aşağıda belirtilen başvuru genel ve özel şartlarını da dikkatle incelemesi gerekli. 

Başvuru formları www.sirnak.bel.tr adresinden temin edilecek. Başvurular Belediye'nin İnsan Kaynakları Müdürlüğü'ne şahsen 19-23 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru sırasında adaylardan Nüfus cüzdanı fotokopisi, diploma ya da  mezuniyet belgesinin aslı, KPSS sonuç belgesinin çıktısı, 2 adet fotoğraf, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyan talep edilecek.