Sınavsız mülakarsız kamu memuru alımı var! Lise mezunlarına KPSS şartıyla anında işe alım

Farklı unvanlardaki memur alımlarına yönelik başvurular, sözlü veya yazılı sınava gerek kalmaksızın, KPSS puanı esas alınarak doğrudan devlet üniversitesi tarafından kabul edilmektedir.

Sınavsız mülakarsız kamu memuru alımı var! Lise mezunlarına KPSS şartıyla anında işe alım

Galatasaray Üniversitesi, mevcut 4/B sözleşmesi kapsamında memur alım başvurularını kabul etmektedir. KPSS puanı 55 ve 60 olan kişiler için yüz yüze görüşme gerekmeyecektir. Destek personeli, “şoför-temizlik personeli”, koruma ve güvenlik görevlisi, büro personeli, teknisyen gibi alımlara ilişkin detaylar aşağıdaki gibidir;

Memur alımında genel şartlar nelerdir?

Galatasaray Üniversitesi'nin memur alımı

Başvuru yapabilmek için başvuru sahibinin 657 sayılı DMK’da yer alan şartları taşıması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18 yaşını doldurmuş, vatandaşlıktan mahrum edilmemiş, askerlik hizmetiyle ilişiği olmayan, görevi sürekli yapmasına engel olacak bir rahatsızlığının bulunmaması gerekmektedir.

Destek Personeli Alımı "Temizlikçi" "Erkek" 1 pozisyon için lise mezunu aranmaktadır. 2022 yılında düzenlenen KPSS'den en az 60 puan alınması ve 30 yaşından gün almamış olması gerekmekiyor.

Destek Personeli Alımı "Temizlikçi" "Erkek" 1 pozisyon için lise mezunu aranmaktadır. 2022 yılında düzenlenen KPSS'den en az 60 puan alınması ve 30 yaşından gün almamış olması gerekmektedir. Temizlik ve Temizlik Yönetimi Eğitimiyle birlikte Atık Yönetimi Eğitim sertifikasına sahip olması da gerekiyor.

Destek Personeli Alımı "Temizlikçi" "Erkek" 1 pozisyon için lise mezunu aranmaktadır. 2022 yılında düzenlenen KPSS'den en az 60 puan alınması ve 30 yaşından gün almamış olması gerekiyor.

Destek Personeli "Temizlik Personeli" Alımı "Kadın" 1. pozisyon için lise mezunu aranmaktadır. 2022 yılında düzenlenen KPSS'den en az 60 puan alınmış olunması ve 30 yaşından gün almamış olması gerekiyor.

Destek Personeli "Temizlik Personeli" Alımı "Kadın" 1. pozisyon için lise mezunu aranmaktadır. 2022 yılında düzenlenen KPSS'den en az 60 puan alınmış olunması ve 30 yaşından gün almamış olması gerekiyor.

Destek Personeli Alımı "Şoför" "Erkek" 1 pozisyonu için lise mezunu aranmaktadır. Ehliyetin verildiği tarihte geçerlilik süresi dolmayan D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ya da 1 Ocak 2016 tarihi öncesi verilmiş E sınıfı ehliyete sahip olmak. Ehliyetin verildiği tarihte geçerlilik süresi dolmamış SRC2 ve Psikometrik kaydına sahip olmak. 2022 yılında düzenlenen KPSS'den en az 60 puan alınmış olunması ve 35 yaşından gün almamış olmak gerekiyor..

"Erkek" güvenlik görevlisi alımında bir pozisyon için Lisans diploması gerekmektedir. 2022 yılında düzenlenen KPSS'den en az 60 puan alınmış olası da gerekiyor. Son başvuru tarihine kadar silahlı/silahsız olarak özel güvenlik görevlisi olduğunu gösteren kimlik kartına sahip olunması, erkek adaylarda boy uzunluğunun 170 cm'den az olmaması ve 35 yaşını aşmamış olması gerekmektedir.

Bir pozisyona "Erkek" güvenlik görevlisi alımı yapabilmek için lise diplomasına sahip olmanız gerekmektedir. 2022 yılında düzenlenen KPSS'den en az 60 puan alınması gerekiyor. Son başvuru tarihine kadar silahlı/silahsız olarak özel güvenlik görevlisi olduğunu gösteren kimlik kartına sahip olunması, erkek adaylarda boy uzunluğunun 170 cm'den az olmaması ve 35 yaşını aşmamış olması gerekmektedir.

"Erkek" güvenlik görevlisi alımında bir pozisyon için Lisans diploması gerekmektedir. 2022 yılına kadar KPSS'den en az 60 puan alınmış olaması da gerekiyor. Son başvuru tarihine kadar silahlı/silahsız olarak özel güvenlik görevlisi olduğunu gösteren kimlik kartına sahip olunması, erkek adaylarda boy uzunluğunun 170 cm'den az olmaması ve 35 yaşını aşmamış olması gerekmektedir.

Büro ofis personeli "Kadın/Erkek" 1 pozisyon için 4 yıllık üniversite diplomasına sahip olmalıdır. 2022 yılında düzenlenen KPSS'den en az 60 puan alınmış olması ve 35 yaşından gün almamış olmak gerekiyor.

Büro ofis personeli "Kadın/Erkek" 1 pozisyon için 4 yıllık üniversite diplomasına sahip olmalıdır. 2022 yılında düzenlenen KPSS'den en az 55 puan alınmış olması ve 35 yaşından gün almamış olmak gerekiyor.

1. pozisyon için "Bilgisayar" Teknisyeni "Bayan/Erkek" alımı, liselerin Saha Bilgi Teknolojileri/Web Programcılığı bölümünden mezun olunması, 2022 yılında düzenlenen KPSS'den en az 60 puan alınmış olunması ve 35 yaşını aşmamış olması gerekmektedir.

Galatasaray Üniversitesi'nin memur alım süreci

Adayların iş ilanı tarihi itibariyle 15 gün içerisinde başvurularını ilgili belgelerle birlikte doğrudan Yüksekokul İnsan Kaynakları Departmanına iletmeleri gerekmektedir. Başvurulan pozisyonun belirli nitelikler gerektirmesi durumunda istenilen belgelerin son başvuru tarihi içerisinde teslim edilmesi gerekiyor. Galatasaray Üniversitesi'ne sözleşmeli personel alımının 27 Şubat - 13 Mart 2024 tarihlerinin arasında gerçekleşeceği de belirtildi.