Sertifikası olan belediyeye koşuyor! Büyükşehir belediyesine güvenlik personeli alınacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından ÖGG alımının yapılacağı duyuruldu. İBB'ye bağlı İSTGÜVEN 150 güvenlik görevlisi istihdam etmeyi planlıyor. Alımlara ilişkin başvurular başlarken güvenlik görevlisi başvuru şartları ve ilan detayları da paylaşıldı.

Sertifikası olan belediyeye koşuyor! Büyükşehir belediyesine güvenlik personeli alınacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) personel alım ilanı yayınladı. İŞKUR'da kısa süre önce yayınlanan duyuruya göre ÖGG, İstanbul metropol bölgesindeki yetenek açığını kapatmak için İBB'ye bağlı şirket İSTGÜVEN İstanbul Güvenlik A.Ş. tarafından işe alım başlatılıyor. Bay ve bayan adaylara açık olan pozisyona başvuru süreci nasıldır, kimler başvurabilir, detaylı bilgiler haberimizde..

150 güvenlik görevlisi alımı!

İSTGÜVEN, yayınladığı duyuruda 150 güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda ilgili ifadeler şöyle:

Meslek adı: Özel güvenlik görevlisi

Niteliği: Daimi

İş sayısı: 150

Deneyim süresi: 1 yıl

Çalışma koşulları nelerdir?

Güvenlik görevlisi olarak çalışan kişiler İstanbul genelinde çalışacak. Bekçiler günde toplam 7,5 saat ve 3 vardiya çalışıyor.

Kimler Başvurabilir?

İBB İSTGÜVEN'e yapılacak başvurularda adayların 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri Hakkında Kanunun 10'uncu maddesine uymaları gerekmektedir. Aranan nitelikler arasında "Maddede belirtilen şartları taşımak, valilikçe onaylanmış silahlı/silahsız özel güvenlik kimlik kartına sahip olunması, en az bir yıllık iş tecrübesine sahip olmak ve görevleri yerine getirecek herhangi bir engelinin olmaması, pozitif olmak ve engel teşkil edebilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak'' yer alıyor. Ayrıca; Güvenlik soruşturması ve arşiv incelemesi sonuçlarından da olumlu sonuç alınması gerekmektedir.

Başvurular ne zaman yapılır?

Koruma görevlisi istihdamına yönelik başvurular 5 gün içerisinde kabul edilir. Bu nedenle başvurular İBB taşıyıcı adresiniz üzerinden elektronik ortamda yapılabilecektir.

Son başvuru tarihi: 7 - 13 Mart 2024

Başvuru Adresi: Genel Başvuru Başvurular https://kariyer.ibb.istanbul üzerinden yapılmaktadır.

İlan ayrıntıları:

Büyükşehir belediyesine güvenlik personeli