Sermaye Piyasası Kurulu SPK 50 Kamu Personeli Alımı Yapacak

Sermaye Piyasası Kurulu kendi bünyesine 40 Uzman Yardımcısı ve 10 Bilişim Uzman Yardımcısı pozisyonun toplamda 50 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu.

Sermaye Piyasası Kurulu SPK 50 Kamu Personeli Alımı Yapacak

Sermaye Piyasası Kurulu SPK 50 Kamu Personeli Alımı Yapacak

Sermaye Piyasası Kurulu kendi bünyesine 40 Uzman Yardımcısı ve 10 Bilişim Uzman Yardımcısı pozisyonun toplamda 50 kamu personeli alımı yapacak.

Kadro dağılımı aşağıdaki gibi olacak

  • Bilişim Uzman Yardımcısı  - 10 Kişi 
  • Uzman Yardımcısı - 40 Kişi

Başvurular online olacak

Adaylar başvurularını 11-25 Kasım 2022 tarihleri arasında saat: 23:59:59’a kadar e-Devlet üzerinde Sermaye Piyasası Kurulu- Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden giriş yaparak, belirtilen takvimde aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak gerçekleştirecektir. 

Alımlar sınav ile olacak

Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalıdır. Yazılı sınav Ankara ve İstanbul’da yapılacak olup, adaylar başvuru sırasında hangi şehirde sınava girmek istediklerini belirteceklerdir. Giriş sınavının yazılı bölümünde başarılı olanlar, Kurul tarafından sözlü sınava tabi tutulacaklardır. Yazılı ve sözlü sınavın yapılacağı yer, tarih ve saatlerine ilişkin bilgiler Kurulun resmi internet sitesinde (www.spk.gov.tr) ve Kariyer Kapısı İşe Alım Platformunda (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) ilan edilir. Adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Sermaye Piyasası Kurulu SPK 50 Kamu Personeli Alımı İlanının detaylarına ulaşmak için TIKLAYIN