Sekreter, Büro Memuru-Mühendis ve Hastane Hizmetlisi Alımı İlanı Geldi

Gazi Üniversitesi tarafından bir ilan yayınlandı. Yayınlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. Büro memuru, mühendis, tekniker, işçi, hastane hizmetlisi, güvenlik görevlisi ve sekreter alımı ilanı kamubulteni.com 'da.

Sekreter, Büro Memuru-Mühendis ve Hastane Hizmetlisi Alımı İlanı Geldi

Gazi Üniversitesine kamu işçisi alımı.

Gazi Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerine en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartı olmadan ve 60 KPSS puanı ile yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizde.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

  • Türk Vatandaşı olmak.
  • 18 yaşını tamamlamış olmak.
  • Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
  • Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.
  • Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak.
  • Görevini devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmamak.
  • Her aday, Türkiye İş Kurumu'nda (İŞKUR) yayımlanan listede bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.
  • Adayların Türkiye iş Kurumu'nda (İŞKUR) ilan edilen işgücü taleplerinde belirtilen son başvuru tarihi itibarıyla belirtilen bölümlerden mezun olmaları gerekmektedir.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması gerekmektedir.
  • İşe alınacak işçilerin deneme süresi en çok iki ay olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi feshedilecektir.
  • Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan - sınav sürecinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

İlana başvuracaklar bu sayfada >> TIKLA KATIL

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

Gazi Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde çalıştırılmak üzere alınacak olan;

  • İnşaat Mühendisliği kadroları için lisans düzeyindeki 2018 KPSS P3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olan adaylar arasından KPSS puanıyla başvuran talep şartlarına uygun adaylar arasından, en yüksek KPSS puanından başlanmak üzere açık iş sayısının 4 (Dört) katı kadar aday sözlü sınava tabi tutulacaktır.
  • Bilgisayar Programcısı, Bilgisayar Programcılığı Teknikeri, Büro Yönetimi ve Sekreterlik/Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanı, Aşçı, Garson (Servis Elemanı), Büro Memuru (Genel) kadroları için önlisans düzeyindeki 2018 KPSS P93 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olan adaylar arasından KPSS puanıyla başvuran talep şartlarına uygun adaylar arasından, en yüksek KPSS puanından başlanmak üzere açık iş sayısının 4 (Dört) katı kadar aday sözlü sınava tabi tutulacaktır.
  • Temel İmalat (Talaşlı) ve Montaj Elemanı, Elektrik Teknisyeni, Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Onarım Teknisyeni/Elektromekanik Taşıyıcılar Teknisyeni, Kaynak Teknisyeni, Sıhhi Tesisatçı, Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni, Mobilya İskeleti ve Döşeme/Mobilya Döşeme Teknisyeni, Grafik Teknisyeni, Haberleşme Sistemleri Teknisyeni/Telekomünikasyon Teknisyeni, Güvenlik Görevlisi, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Erkek Berberi/Erkek Kuaförü, Hastane Hizmetlisi ve Temizlik Görevlisi kadroları için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4 (Dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen asıl adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır.
  • Adayların 24 saat esasına göre vardiyalı çalışmasına ve dış mekanda çalışmasına engel durumunun olmaması
  • Adayların en fazla 35 yaşında olmaları
  • Adaylar, başvurunun son günü itibarıyla duyuru ekinde yer alan tabloda meslek kollarına uygun olarak talep edilen eğitim durumu ve özel şartlara haiz olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR İNTERNETTEN

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları takip etmesi gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr

Yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın.

Giriş yaptıktan sonra İŞ İLANLARI yazan kısma tıklayın.

Son olarak karşınıza çıkan ekranda işyeri unvanı yazan kısma GAZİ ÜNİVERSİTESİ yazın ve ARA butonuna tıklayın.

BAŞVURU SONUÇLARI VE YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN