Sayıştay Online Başvuru ile Büro Personeli Alımı Yapacak İşte Başvuru Şartları

Sayıştay iş ilanlarında büro personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Peki kaç kişi alınacak, başvuru şartları neler?

Sayıştay Online Başvuru ile Büro Personeli Alımı Yapacak İşte Başvuru Şartları

2020 KPSS puanıyla Sayıştay büro personeli alımı yapacağını duyurdu. Yapılan duyuruda adaylardan 2020 KPSS P93 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olması şartı aranacak.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını online olarak 10 Ağustos – 19 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapacak. 19  Ağustos saat 23:59:59’a kadar e-Devlet üzerinden “Sayıştay Başkanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden, elektronik ortamda başvurular yapılabilecek.

Alım Yapılacak Kadro ve Niteliği

Müracaat Koşulları

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

b) Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, malullük veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, ç) Kamu kurum ve kuruluşlarında herhangi bir 4/B sözleşmeli pozisyonda çalışmakta iken sözleşmesi feshedilen adayların, fesihten önce görev yaptıkları 4/B sözleşmeli personel pozisyonuyla aynı unvanlı pozisyona başvuruda bulunmaları halinde, son müracaat tarihi itibariyle bir yıllık bekleme süresini tamamlamış olmak,

c) Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, ertelemiş veya muvazzaf askerlik hizmetinden muaf ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

Başvuru İçin İstenilen Belgeler

Yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olup, bu ilanda aranılan öğrenim durumuna ilişkin denkliği olan adayların, diploma veya mezuniyet belgesi ile birlikte denklik gösterir belgelerini de Diğer Belgeler bölümünde yer alan Denklik Belgesi alanına sisteme yüklemeleri gerekmektedir (Elektronik ortamda yüklenecektir.),

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /