Sayıştay Büro Memuru Alımı Başvuru Son Günü: 3 Ocak 2020

Sayıştay Başkanlığı 'na büro personeli alımı yapılıyor. KPSS puanına göre yapılan alımda başvurular 3 Ocak 2020 günü sona eriyor. İşte başvuru şartları ve başvuru formu.

Sayıştay Büro Memuru Alımı Başvuru Son Günü: 3 Ocak 2020

Sayıştay büro personeli alımı başvurusu sona eriyor.

Sayıştay Başkanlığı büro personeli kadrosunda istihdam etmek üzere lisans ve ön lisans mezunu kamu personeli alımı yapacak. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile Ek ve Değişiklikleri çerçevesinde sözlü sınav sonucunda oluşacak başarı durumuna göre yapılacak kamu personeli alımında başvurular 2 Ocak 2020 tarihinde sona erecek.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde;

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

- Başvurduğu pozisyonun için Tablo 1’deki öğrenim şartlarını taşımak,

- Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

- 2018 Yılı Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan; Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türlerinden en az 70 puan almış olmak,

- Kamu kurum ve kuruluşlarında herhangi bir 4/B sözleşmeli pozisyonda çalışmakta iken sözleşmesi feshedilen adayların, fesihten önce görev yaptıkları 4/B sözleşmeli personel pozisyonuyla aynı unvanlı pozisyona başvuruda bulunmaları halinde, son müracaat tarihi itibariyle bir yıllık bekleme süresini tamamlamış olmak,

- Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, ertelemiş veya muvazzaf askerlik hizmetinden muaf ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak

ÖZEL ŞARTLAR

İlana başvuru yapacaklarda aranan özel şartlar şu şekilde;

5 Büro Personeli Alımı: Herhangi bir lisans programından mezun olmak.

5 Büro Personeli Alımı: nsan Kaynakları, İnsan Kaynakları Yönetimi, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans programlarının birinden mezun olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte “T.C. Sayıştay Başkanlığı, İnönü Bulvarı (Eskişehir Yolu) 06520 No:45 Balgat/Çankaya/Ankara” adresine şahsen veya posta yolu ile yapılacak.

- Başvuru Formu (Fotoğraflı), Başvuru Formu için Tıklayın

- KPSS Sonuç Belgesi,

- Diploma aslı veya noter, okul ya da Kurum tarafından onaylı örneği (diplomanın düzenlenmemiş olması halinde, öğrenim durumunu belirtmek üzere usulüne göre verilmiş ve daha sonra diploma veya örnekleriyle değiştirilecek belgenin noterden veya okuldan ya da Kurum tarafından onaylı örneği).

- Fotoğraflı özgeçmiş

Başvuru yapacak adaylar KPSS sıralamasına tabi tutulacak ve KPSS puan üstünlüğüne göre alınacak sayının 5 katı kadar aday seçim aşamalarına çağrılacak.

TÜM KAMU İŞ İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN