SASKİ Memur Alımı için Başvuru Tarihleri ve Şartları

Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne memur alımı için başvuru tarihleri ve şartları netleşti.

SASKİ Memur Alımı için Başvuru Tarihleri ve Şartları

SASKİ'den geçtiğimiz günlerde yapılan resmi duyuruda mühendis, mimar, kimyager, tekniker, tahsildar ve avukat unvanlarında memur alımı yapılacağı belirtilmiş, ilgili alım için başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra başvuru özel şartlarını da dikkatle incelemesi gerektiği vurgulanmıştı.

YENİ MEMUR ALIMLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK, KADIN-ERKEK DİĞER ADAYLARLA BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK VE SADECE İŞ HABERLERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA.

SASKİ memur alımı için başvuru tarihlerinin de netleştiği ilgili resmi açıklamada başvuruların 8 Haziran ile 19 Haziran tarihleri arasında alınacağı belirtilmişti. Başvuru sürecine ilişkin, "Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 08.06.2020 tarihinden 19.06.2020 Cuma günü saat 17.00’ye kadar (mesai günlerinde 08.00-17.00 saatleri arasında) müracaatlarını yapabileceklerdir.Adaylar başvuru belgelerini;- Elektronik ortamda, Genel Müdürlüğümüz www.saski.gov.tr internet adresine- Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı (Denizevleri Mahallesi 228. Sokak No:4 Atakum / Samsun) gönderebileceklerdir. (Geciken postalardan Genel Müdürlüğümüz sorumlu olmayacaktır.)Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular, Genel Müdürlüğümüzce değerlendirmeye alınmayacaktırPostadaki gecikmeler ve duyuruda belirtilen süre içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır." denildi. 

Başvuru genel ve özel şartları ile diğer detaylara göz atmak için TIKLA.pdf