Samsun Büyükşehir Belediyesine 201 Memur Alımı-İşte İnternetten Başvuru Ekranı

SASKİ ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesine , farklı kadrolarda istihdam etmek üzere memur ve personel alımı yapılacağı duyuruldu. İlan detayları ve başvuru linki haberimizde.

Samsun Büyükşehir Belediyesine 201 Memur Alımı-İşte İnternetten Başvuru Ekranı

Samsun Belediyesi 201 memur alıyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Samsun Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü tarafındna yayımlanan ilanlarda , farklı kadrolarda istihdam etmek üzere kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puanı ile yapılacak memur personel alımında başvurular başladı.

BAŞVURU GENEL KOŞULLARI

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak, d) Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

e) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,

f) İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,

g) Hangi kadroya başvuru yaptığına dair dilekçe (Her aday eğitim durumuna göre ilan edilen yalnızca bir kadroya başvuru yapacaktır.)

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR'E PERSONEL ALIMI

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafındna yayımlanan ilanda aşağıdaki kadrolara personel alınacağına yer verildi:

BAŞVURU İNTERNETTEN

İlana başvurular Samsun Büyükşehir Belediyesi 'nin resmi internet adresinden alınıyor. Başvurular 12 Haziran 'da sona erecek. https://memuralimi.samsun.bel.tr/ adresinden  müracaatınızı yapabilirsiniz.

SASKİ MEMUR ALIMI

Samsun Su ve Kanalizasyon İşleri genel Müdürlüğü bünyesine yapılan 67 personel alımının kadro dağılımı ise şu şekilde:

SASKİ personel alımı başvurusu da internet üzerinden yapılıyor. Başvuru yapmak isteyenlerin http://www.saski.gov.tr/haberler/detay.aspx?Id=1893 adresinden başvurusunu 19 Haziran 'a kadar yapması gerekmektedir. 

İlanlardan haberdar olmak için   TIKLAYIN