Sağlık Bakanlığı Ambulans Şoförü-ATT-VHKİ-Sekreter Alımı Başvuru Şartlarında Flaş Gelişme

Sağlık Bakanlığı ambulans şoförü, sekreter, VHKİ ve ATT alımı başvuru şartlarında önemli bir gelişme yaşandı.

Sağlık Bakanlığı Ambulans Şoförü-ATT-VHKİ-Sekreter Alımı Başvuru Şartlarında Flaş Gelişme

Sağlık Bakanlığı bünyesine 6500 ambulans şoförü-ATT ve sekreter alımı yapılacak.

Geçtiğimiz hafta bir açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bakanlık bünyesine 6500 personel alımı yapılacağını söyledi. Bakan Koca, Anadolu Ajansına yaptığı ilk açıklamada alımmın bugünlerde yapılacağını söyledi. Ancak bu açıklamadan bir hafta sonra TBMM Genel Kurulu 'nda Fahrettin Koca, alımın önümüzdei ay yapılacağını söyledi.

Kafa karıştıran ilan tarihi hakkında bu açıklamalardan sonra adaylar alımın ne zaman yapılacağını ve başvuru şartlarının nasıl olacağını araştırmaya başladı.

ALIM TARİHİ

Bakan Koca 'nın açıklamasına göre ilan bu hafta gelebilir. Zira Fahrettin Koca, ilk açıklamasında 10 bin alımın 2018 'in kalan günlerinde yapılacağını söyledi. Bakan Koca 'nın açıklamasındaki 3500 sayısı, zimmete düşmeyi bekleyen adaylar, kalan 6500 ise ambulans şoförü, sekreter, chki ve ATT gibi kadrolara yapılacak. İlanın bu hafta yayımlanması bekleniyor. İlan geldiği anda bildirimle haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

YENİ GELİŞME

SPP yönetim kurulunun Sağlık Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığına bağlı Sağlık Kurulu üyelerinden Sn. Necdet Ünüvar ile bir görüşme gerçekleştiren Sağlık Profesyonelleri Platformu Aras Ali Altıntaş, ambulans şoförü alımı hakkında aldığı bilgileri sosyal medya hesabı üzerinden aktardı. Altıntaş, ambulans şoförü ve sekreter alımı hakkında şu gelişmeleriaktardı:

"6400 işçi alımında alınacak ambulans şoförlerinde muhtemelen yalnızca Teknikerlere yer verilecek ve ekstra belgeler istenecek. Bir önceki ambulans sofor alımında yaşanan sıkıntılar minimuma indirilmeye çalışacak.

Alinacak veri hazırlama elemanlarının diplomalı tıbbi sekreter arkadaşlardan alınması gerektiğini bunun dışında düz lise veYa alakasız bölümlerin is konusunda yarardan çok zararı olacağını belirttik."

İLAN HANGİ SAYFADA YAYIMLANACAK?

Söz konusu alım için ilan yayımlandığı anda bildirimle haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Atama bekleyen diğer kadın-erkek memur adayları ile bilgi alış verişinde bulunmak için Facebook grubumuza üye olun >>

Facebook grubu için >>>>TIKLAYIN