Sağlık Bakanlığı 85 Bin Personel Alımında Müjde Yeni İller ve Kontenjanlar Açıklandı

Sağlık Bakanlığı 85 bin kamu personeli alımı için haberler peş peşe geliyor. Yeni iller ve kontenjanlarla ilgili açıklamalar gelmeye başladı.

Sağlık Bakanlığı 85 Bin Personel Alımında Müjde Yeni İller ve Kontenjanlar Açıklandı

Daha önce açıklanan kadro dağılımlarına yenileri eklendi. Muğla ve Niğde için açıklanan Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı için yeni illerin kontenjanları açıklandı.

İl başkanları ve milletvekilleri, yaptıkları paylaşımlarla Sağlık Bakanlığının illerine yapılacağı alımları paylaştı. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımların altına kadro dağılımlarını da açıkladılar.

İşte O İller, Paylaşımlar ve Kadro Dağılımları

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever

Sağlık Bakanlığımız 2022 yılı için 45/A maddesine göre Sakarya’mıza toplamda 925 sözleşmeli Tıbbi Sekreter, Sağlık Teknikeri, Hemşire, Ebe, Diyetisyen, Çocuk Gelişimci, Dil ve Konuşma Terapisti ile Fizyoterapist gibi alanlarda sağlık personeli atayacak.

Bakanlığımız tarafından önümüzdeki günlerde sözleşmeli olarak göreve başlayacak olan sağlık personellerimizin şehrimize ve sağlık camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Sağlık kadromuzu ve altyapımızı güçlendirmeye durmadan devam edeceğiz.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş

Aydın'ımızda sağlık kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Ebe, hemşire, diyetisyen, psikolog, sağlık teknikeri, fizyoterapist ve benzeri sağlık personeli alanlarında 970 personel kadrosu açıldı.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören

Siirt ve ilçelerimiz için Sağlık Kadromuzu Güçlendirmeye devam ediyoruz. İlimize birçok büyükşehirin de üstünde bir rakamla toplamda 243 sağlık personeli ataması KPSS ile gerçekleştirilecektir.

AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik

Şırnak ve İlçelerimizi her alanda olduğu gibi Sağlık alanında da güçlendirmeye devam ediyoruz. Yaptığımız girişimler sonucunda; İlimize toplam 332 sağlık personel kadrosunun tahsisi sağlandı. Atama işlemleri KPSS puanına göre olacak. Hayırlı olsun.

Niğde AK Parti Milletvekili Yavuz Ergun, yapmış olduğu paylaşımda Niğde’ye 240 personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte o paylaşım ve kadro dağılımı;

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan’da yapmış olduğu paylaşımla Muğla’ya 661 personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte o paylaşım ve kadrolar;

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /