Sağlık Bakanlığı 85 Bin Personel Alımında Müjde Geldi İller Göre Kontenjanlar Açıklanmaya Başlandı

Sağlık Bakanlığı’nın beklenen 85 bin personel alımı için müjdeler gelmeye başlandı. Bazı iller kontenjanlarını ve kadro dağılımlarını açıkladı.

Sağlık Bakanlığı 85 Bin Personel Alımında Müjde Geldi İller Göre Kontenjanlar Açıklanmaya Başlandı

Geçtiğimiz ay Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 85 bin personel alımı için verdiği müjde sonrası gözler gelecek ilanlara çevrilmişti. Hangi ile ne kadar kadro düşeceği ve hangi kadrolara personel alımı yapılacağı merak edilirken milletvekillerinden kadro dağılımları ve alınacak kadrolarla ilgili müjdeler gelmeye başladı.

Bazı milletvekilleri, kendi illerinde kaç personel alınacağını ve hangi kadrolara alım yapılacağını duyurdu. Bugün ve sonraki günlerde diğer illerinde kontenjan dağılımlarının açıklanması bekleniyor.

İşte Onlardan Bazıları

Niğde’ye 240 personel

Niğde AK Parti Milletvekili Yavuz Ergun, yapmış olduğu paylaşımda Niğde’ye 240 personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte o paylaşım ve kadro dağılımı;

Muğla’ya 661 Personel

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan’da yapmış olduğu paylaşımla Muğla’ya 661 personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte o paylaşım ve kadrolar;

Başvurular Ne Zaman

Başvurular için henüz tarih belirtilmedi. Ancak AK Parti Milletvekili Yelda Erol Yavuz, yaptığı paylaşımda önümüzdeki günlerde alımın olacağını açıkladı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /