Sağlık Bakanlığı 85 bin Personel Alımı Türkiye Gündemine Girdi İşte Son Durum

Sağlık Bakanlığı tarafından alımı yapılacak 85 bin personel konusu, Twitter’da Türkiye’nin gündemine girdi.

Sağlık Bakanlığı 85 bin Personel Alımı Türkiye Gündemine Girdi İşte Son Durum

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından müjdesi verilen 85 bin personel alımı için adaylar sabırsızlanmaya başladı. Sabırsızlıklarını sosyal medya üzerinden dile getiren adaylar Twitter’da Türkiye’nin gündemine girdi. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan adaylar, söylenen sürenin dolmak üzere olduğunu ve hala bir açıklama gelmediğini belirtti.

3 Veya 4 Hafta İçinde

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 23 Eylül tarihinde yaptığı açıklamada 85 bin personel alımında ilk alımlar için 3 veya 4 hafta içinde ilana çıkılacağını belirtmişti. Daha sonra 85 bin personelin alımın tamamının bu yıl içerisinde bitirileceğini ifade etmişti. 3 haftalık sürenin dolmak üzere olduğunu belirten adaylar bugün Twitter’dan on binlerce Tweet attı.

2020 KPSS puanlarının boşa gitmek istemediğini belirten adaylar paylaşılan etiket adı altında şu saatler itibariyle 93 binden fazla tweet atmış durumda.

Son Durum Ne

Adaylar sürenin dolmasına son üç gün kaldığını belirterek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan bir açıklama beklediğini belirtti. Fahrettin Koca, etiketlenerek yapılan paylaşımlar sonucunda henüz herhangi bir resmi açıklama gelmedi. 

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /