Sağlık Bakanlığı 85 Bin Personel Alımı Başvuruları Başlıyor Başvuru Tarihi Ne Zaman

Sağlık Bakanlığı personel alımı için geri sayım başladı. Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklaması sonrası gözler başvuru tarihlerine çevrildi. Peki başvuruları ne zaman başlayacak, kadro dağılımı belli oldu mu?

Sağlık Bakanlığı 85 Bin Personel Alımı Başvuruları Başlıyor Başvuru Tarihi Ne Zaman

Bakan Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamada Sağlık Bakanlığı bünyesine bu yıl içinde 85 bin kamu personeli alımı yapılacağı duyurulmuştu. Yapılan duyuru için Bakan Koca, başvuruların ne zaman başlayacağı ile ilgili de açıklama yapmıştı.

Başvurular Ne Zaman Başlıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 23 Eylül tarihinde yapmış olduğu açıklamada başvuruların 3-4 hafta içerisinde başlayabileceğini belirtmişi. Bakan Koca’nın açıklamasının üzerinden 10 günlük bir süre geçti. Yapılan açıklamaya göre başvuruların 10-15 gün içerisinde başlaması bekleniyor.

85 Bin Personel Tek Seferde mi Alınacak?

Alımların tamamı tek ilanla yapılmayacak. Bakan Koca’nın açıklamalarına göre alımlar kademeli olarak yapılacak. 85 bin personelin tamamı tek ilan şeklinde değil, ancak bu sene içinde bitecek şekilde olacak.

Kadro Dağılımı Belli Mi?

Kadro dağılımı henüz belli olmadı. Ancak yapılan açıklamalara bakıldığında 32 bin poliklinik odasına tıbbi sekreter alımı yapılacak. Yapılacak bu alımda her poliklinik odasına 1 sekreter mi olacak sorusu henüz netlik kazanmış değil.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /