Sağlık Bakanlığı 6409 Personel Alımı Başvuru Adımları (Resimli Başvuru Şekli)

Sağlık Bakanlığı kadrolu 6409 personel alımı başvuru adımları haberimizde. Başvurular bugün başladı. İşte başvuru şekli hakkında bilgiler.

Sağlık Bakanlığı 6409 Personel Alımı Başvuru Adımları (Resimli Başvuru Şekli)

Sağlık Bakanlığı 6409 kadrolu işçi alımı duyurusu geldi.

Önceki akşam yayımlanan ve kamubulteni.com 'un jet hızıyla takipçilerine ulaştırdığı ilana başvurular bugün başladı. Başvuruların başlaması ile birlikte kamubulteni.com olarak nasıl başvuru yapılabileceğine haberimizde yer verdik.

Adaylar , kadrolu sağlık işçisi alımı başvurusunu araştırırken biz de Kamubulteni.com olarak adım adım başvuruyu haberimizde yazdık. İşte Sağlık Bakanlığı kadrolu işçi alımı başvuru adımları.

BAŞVURU DETAYLARI

Sağlık işçisi alımı için Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

  • 2527 sayılı Kanun hükümleri saklı kalmak kaydı ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak.
  • 18 yaşını tamamlamış olmak.
  • 6 yaşından gün almamış olmak.
  • Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).
  • Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan (bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak ve istenilen diğer sertifika/belgelere sahip olmak.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.
  • İşe göndermede öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmak.
  • Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) kapsamındaki taleplerde; Önlisans mezunları için; Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2018 yılında yapılan KPSS’ye girmiş olmak ve P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Lisans mezunları için; ÖSYM tarafından 2018 yılında yapılan KPSS’ye girmiş olmak ve P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

6409 kadro dağılımı, mezuniyet ve başvuru özel şartları için TIKLAYIN

BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI

Sağlık işçisi alımında başvurular bugün başladı ve 4 Ocak tarihine kadar devam edecek. Başvurular İŞKUR 'dan yapılacak. Başvuru adımları için aşağıdaki resmi tıklayın.

Adım Adım başvuru şekli için TIKLAYIN

BAŞVURU SONUÇLARI

Sonuçlar açıklandığı anda bildirimle haberdar olmak, yeni kamu ilanlarından haberdar olmak için aşağıdaki linklerden kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN