Sağlık Bakanlığı 3.559 Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuru Şartları Belli Oldu İl İl Kadro Dağılımları

Sağlık Bakanlığı’nın beklenen ilanı geldi. 11.317 sürekli işçi kadrosunda 3.559 kadro Güvenlik görevlisi alımı içim yapılacak.

Sağlık Bakanlığı 3.559 Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuru Şartları Belli Oldu İl İl Kadro Dağılımları

Sağlık Bakanlığı güvenlik görevlisi alımı başvuruları başladı. 81 ilde 3.559 silahsız güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak adaylar için başvurular aktif olarak başladı.

KPSS Şartı Var Mı?

Başvurular için KPSS şartı aranmamaktadır. Başvuru yapacak adaylar noter kurası yöntemiyle başvurularını yapabilecektir.

Eğitim Şartı?

Başvuru için herhangi bir lise, ön lisans veya lisans mezunu olmak gerekiyor. Bölüm şartı aranmıyor

Başvuru Genel Şartları

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartlar ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasında yer alan şartları taşımak. (Yabancı uyruklu adaylar tercih yapamayacaktır.)

2. Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

3. Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak.

4. Başvuru tarihinin ilk günü itibarıyla 40 yaşını doldurmamış olmak (28/11/1982 ve daha sonraki doğumlular başvuru yapabilecektir).

5. Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan (bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibarıyla mezun olmak ve istenilen diğer belgelere son başvuru tarihi itibarıyla sahip olmak.

6. Görevini devamlı yapmasına engel akıl hastalığı bulunmadığını belgelemek (Atanmaya hak kazanan adaylardan istenecektir).

7. İşe göndermede öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmak.

8. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak.

9. 5188 sayılı özel güvenlik hizmetlerine dair kanun gereğince geçerliliği devam eden özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak. (Silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip olanlarda başvuru yapabilir.

10. Engelli veya eski hükümlü olmamak.

11. Güvenlik görevlisi (silahsız) olarak istihdam edilecekler için, yukarıda belirtilen şartlara ilave olarak, 5188 sayılı Kanun’un 10 uncu maddesinin birinci fıkrasının (d) bendinin (1), (2) ve (3) alt bendindeki şartlar ile (g) ve (h) bendindeki şartları taşımak.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını 28 Kasım-2 Aralık 2022 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapabilecektir. Adaylar başvurularını İŞKUR açık işler sayfasından yapabilecektir. İl il kadro dağılımları ve başvuru sayfasına aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıya tıkladıktan sonra alım yapılacak kadroların yan tarafından bulunan ilan numaralarına basarak başvuru yapabilirsiniz.

BAŞVURU SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /