Sağlık Bakanlığı 11.317 İşçi Alımı Bazı İllerin Nihai Aday Listesi Açıklandı Aday Listesi Sorgulama

Sağlık Bakanlığı 11.317 işçi alımında nihai liste bazı illerde açıklandı. Nihai liste nasıl kontrol edilir.

Sağlık Bakanlığı 11.317 İşçi Alımı Bazı İllerin Nihai Aday Listesi Açıklandı Aday Listesi Sorgulama

Sağlık Bakanlığı tarafından sürekli işçi kadrosu için yapılacak alımlarda nihai listede bazı iller belli oldu. peki hangi şehirde kaç kişi başvuru yaptı. Nihai listeye nasıl bakılır. Nihai liste sorgulama linki haberimizde…

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek isteyenler için beklenen haber geldi. 11.317 kişi için nihai liste bazı illerin listesi İŞKUR üzerinden açıklandı. Adaylar nihai listede olup olmadığını kontrol edebilecek. Tüm iller için nihai liste henüz paylaşılmadı ancak kısa bir süre içinde onlarında paylaşılması bekleniyor.

Nihai Listeye Nasıl Bakılır

Adaylar İŞKUR resmi internet sayfasına girerek nihai listelerini kontrol edebilecek. İŞKUR internet şubesine kendi bilgileri ile giren adaylar, sisteme giriş yaptıktan sonra iş başvurularım kısmına tıklayacak.

Daha sonra açılan sayfada Sağlık Bakanlığı başvurunuz karşınıza çıkacak. Hemen yan tarafında ‘Nihai Aday Listesi’ karşınıza çıkacak. Adaylar bu şekilde nihai liste yazan yere tıklayarak sayfayı görüntüleyebilecek. Yazının sonundaki link üzerinden sorgulama yapabilirsiniz.

Nihai Aday Listesi Nedir?

Nihai aday listesi, Bakanlık tarafından yapmış olduğunuz başvurunuzun geçerli olup olmadığını kontrol edeceğiniz sayfadır. Bu sayfada isminiz çıkarsa başvurunuz onaylanmış, kura çekimine katılabileceksiniz. Nihai aday listesi, kazandığınız anlamına gelmez, sadece kura çekimine hak kazandığınız anlamına gelir.

NİHAİ ADAY LİSTESİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /