Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Açıkladı Personel Alımında Mülakat Olacak Mı?

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel ve işçi alımı ilanı Resmi Gazetede yayımlandı. Peki mülakat olacak mı? Bakan Koca açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Açıkladı Personel Alımında Mülakat Olacak Mı?

Sağlık Bakanlığını beklenen ilanları Resmi Gazetede yayımlandı. Sözleşmeli personel alımı ve sürekli işçi alımı için ilk etapta 31.183 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Bunların 30 bini sözleşmeli sağlık personeli kadrosu için olurken 1.183 tanesi de sözleşmeli personel olarak istihdam edilecek. Bunun yanında 11.317 sürekli işçi alımı yapılacak.

Adayların aklında takılan bu alımlarda mülakat olacak mı sorusunu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı.

Mülakat Yok, Hayırlı Olsun

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, az önce sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Bakan Koca, yaptığı paylaşımda açıklanan personel alımları için mülakat olmadığı müjdesini duyurdu.

 Bakan Koca, yaptığı açıklamada, “30.000’i sözleşmeli sağlık personeli, 1.183’ü sözleşmeli personel olmak üzere, toplam 31.183 personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayınlandı. Bakanlığımızın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere, ayrıca, 11.317 sürekli işçi alımı yapılacak. Mülakat sınavı yok. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /