Sabah 9 akşam 5 memur olmak isteyenler dikkat! Kamu kurumlarına 1000'den fazla memur alınacak

Kamu kurumları 1.011 işçi, memur, kamu çalışanı istihdam edecek. Sağlık Bakanlığı ile birlikte üniversiteler ve belediyeler de bu imkanları sağlıyor. Detaylı bilgi ve başvuru koşulları haberimizde..

Sabah 9 akşam 5 memur olmak isteyenler dikkat! Kamu kurumlarına 1000'den fazla memur alınacak

Kamu kurumlarına toplam 1.011 işçi, memur ve kamu çalışanı istihdam edilecek. Bu yazıda her okulun işe alım bilgilerini ve nasıl başvurulacağını bulabilirsiniz. İşte; iş fırsatları ve başvuru detayları;

Kadıköy Belediyesi Personel Alımı: Kadıköy Belediyesi farklı pozisyonlarda 32 memur alımı yapacak. Her pozisyonun farklı gereksinimleri ve başvuru süreçleri bulunmaktadır. Detayları inceleyin ve başvurun.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı: Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bünyesinde iki farklı pozisyon için memur alımı yapacağını duyurdu. Başvuru için personel seçme sınavı puanlarının belirli bir şartı bulunmaktadır. Gerekli bilgileri alın ve iş başvurunuzu yapın.

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı: Sağlık Bakanlığı farklı sektör ve pozisyonlar için memur alımı yapacağını bildirdi. İlk kez çekilişle gerçekleştirilecek bu işe alım kampanyaları hakkında detayları resmi site üzerinden takip edebilirsiniz.

Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Personel Alımı: Yönetim tarafından yayınlanan ilanda Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin kendi bünyesine 7 işçi alımı yapılacak. Farklı pozisyonlar ve başvuru koşulları hakkında detaylı bilgiler resmi olarak yayınlandı.

"Sözleşmeli personel alımında açık pozisyonlar"

Ankara Üniversitesi Bilişim Fakültesi ve Tıp Fakültesi Hastaneleri için 4 sözleşmeli personel alımı yapacaktır.Belirli şartlar ve başvuru detaylarına Ankara Üniversitesi resmi sitesinden ulaşabilirsiniz.