PTT Personel Alımı İlanında Son Durum

PTT personel alımı tarihi hakkında gündemde birçok internet sitesi 14-18 Mayıs tarihlerini veriyor. Peki PTT personel alımına başvurular bu tarihlerde mi olacak? İlan yayımlandı mı? İşte detaylar.

PTT Personel Alımı İlanında Son Durum

PTT ilanı bugün mü gelecek?

PTT KPSS şartı olmadan kamu personeli alımı başvurusu için geri sayım devam ediyor. Yüz binden fazla adayın büyük bir merakla beklediği kamu personeli alımı için en merak edilen konu , ilanın ne zaman yayımlanacağı konusu oldu. Kamubulteni.com 'a da bu yönde çokça sorular gelmektedir. 

İLAN BAŞVURULARI BUGÜN BAŞLIYOR İDDİASI

Bazı internet siteleri , PTT 2019/1 KPSS şartsız kamu personeli alımı için ilanın yayımlanacağını ve başvuruların 14 ile 18 Mayıs 2019 tarihleri arasında alınacağını ifade ediyor. Son günlerde Kamubulteni.com 'a en çok gelen soru da bu yönde. Yoğun şekilde gelen sorular sonrası bu haberimizi yazma gereği duyduk.

Ancak başvuruların başlama tarihi hakkında henüz bir açıklama ve bilgi yok. Geçtiğimiz yıl ilan Mayıs 'ın ilk haftası gelmiş ve başvurular 14-18 Mayıs 2019 tarihleri arasında alınmıştı. Diğer internet siteleri bu konuda bir karışıklık yaşamış , geçen senenin tarihlerini karıştırmış olabilir.

Geçtiğimiz yılın tarihlerini sanki bu yıl da personel alımı bu tarihlerde yapılacakmışl gibi veren sitelerin bu tahmini tutmadı. 

Bildirimle haberdar olmak için >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

PTT İLANI BEKLEYEN ADAYLAR BU SAYFADA

Kadın-erkek PTT personel alımını bekleyen adayların sohbet ve bilgi alış verişi sayfası için TIKLAYIN