Ortaöğretim, Önlisans ve Lisans Mezunu 461 Memur Alımı Başvuruları 3 Aralık'ta Başlayacak (İSKİ Devlet Memuru Alımları)

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün ortaöğretim, önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından gerçekleştireceği 461 kişilik devlet memuru alımı için başvuru süreci başlıyor.

Ortaöğretim, Önlisans ve Lisans Mezunu 461 Memur Alımı Başvuruları 3 Aralık'ta Başlayacak (İSKİ Devlet Memuru Alımları)

İSKİ tarafından geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı, Resmi Gazete de de yayımlanan personel alımı ilanında alımla ilgili, "İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla Memur alınacaktır." ifadelerine yer verildiği görülmüş, alımlar için başvuru işlemlerinin 3 Aralık itibariyle başlayacağı 10 Aralık'a kadar devam edeceği belirtilmişti.

Teknisyen, Tekniker, Bilgisayar İşletmeni, Hemşire, Biyolog , Tercüman, Psikolog, Restoratör, Grafiker, Peyzaj Mimarı, Kimyager, İstatistikçi, Mimar, Mühendis, Şehir Plancısı, Kütüphaneci pozisyonları için gerçekleştirileceği belirtilen alımlara başvurular https://basvuru.iski.gov.tr/basvuru/duyuru.aspx  adresi üzerinden online yapılacak. Başvuru yapacak adayların başvuru genel şartları ve ilan edilen kadrolar için ayrıca belirtilen başvuru özel şartlarını dikkatle incelemesi gerekiyor. Başvuru genel ve özel şartlarına, kontenjan dağılımına göz atmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İSKİ MEMUR ALIMI BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

YENİ PERSONEL ALIMI DUYURULARINDAN, SON DAKİKA EKONOMİ HABERLERİNDEN, ÖZEL SEKTÖR İŞ FIRSATLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA