Orman Genel Müdürlüğü Memur Alımı Yapacak (Başvuru Tarihleri, KPSS ve Yaş Şartı)

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü'ne devlet memuru alımı yapılacak. Orman Genel Müdürlüğü memur alımı için başvurular Ocak ayında yapılacak.

Orman Genel Müdürlüğü Memur Alımı Yapacak (Başvuru Tarihleri, KPSS ve Yaş Şartı)

Orman Genel Müdürlüğü'ne 46 orman mühendisi alımı yapılacak. Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan resmi duyuruda, kuruma sözlü ve uygulama sınav sonuçlarına göre 46 yeni mühendis alımı yapılacağı açıklanmış, ilanda "Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında, 3234 Sayılı Orman Genel Müdürlüğüne İlişkin Bazı Düzenlemeler Hakkında Kanunun Ek 1 inci maddesi, Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik ve Orman Genel Müdürlüğü Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümleri doğrultusunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi açıktan atama yoluyla sözlü ve uygulamalı sınavla 46 adet mühendis (orman mühendisi) alımı yapılacaktır." ifadelerine yer verilmişti.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Orman Genel Müdürlüğü Mühendis alımı için başvuru yapacak adayların Başvuru genel şartlarında yer alan KPSS 2018 'de en az 70 puan şartı , Orman Mühendisliği bölümünden mezuniyet şartını yerine getirmesi bekleniyor. Başvurular , Orman Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden 14 Ocak ile 25 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacak. Başvuruyla ilgili duyuruda, "Başvurular 14.01.2019-25.01.2019 tarihleri arasında http://isealim.ogm.gov.tr/hizmetenvanteri/ adresindeki başvuru formunun adaylar tarafından doldurulması suretiyle çevrimiçi (online) olarak alınacaktır. Başvuru işlemleri 25.01.2019 gecesi saat 23:59’da sona erecektir. Bu süre kesinlikle uzatılmayacaktır. Şahsen, posta, dilekçe veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir" denildiği görüldü. İlgili alım ve daha fazla kamu personeli alımı, özel sektör iş fırsatları, ekonomi haberleri için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.