Orman Genel Müdürlüğü 224 Sürekli İşçi Alımı Yapılacak Başvurular Yeniden Alınacak

Orman Genel Müdürlüğü tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Geçtiğimiz günlerde başvuruları alınan 224 personel alımı başvuruları yeniden yapılacak.

Orman Genel Müdürlüğü 224 Sürekli İşçi Alımı Yapılacak Başvurular Yeniden Alınacak

Orman Genel Müdürlüğü’nden personel alımı için kritik bir duyuru paylaşıldı. Geçtiğimiz günlerde açılan engelli ve eski hükümlü personel alımı kadrosu için yaşanan karışıklıktan dolayı başvurular yeniden alınacak.

Başvurular Neden Tekrarlanacak

Orman Genel Müdürlüğü, Resmi Gazete’de yayımladığı ilanda personel alımı başvurularının İŞKUR üzerinden yapılacağını duyurmuştu. Ancak yapılan incelemelerde başvuruların hem İŞKUR hem de kariyer kapısı üzerinden yapıldığı görüldü. Bu nedenle Bölge Genel Müdürlüklerinde başvuruları kabul edilen adaylar, sadece İŞKUR üzerinden başvuru yapanlar oldu. diğer adayların mağduriyet yaşamaması için başvurular tekrarlanacak.

Hangi Kadrolara Alım Yapılacak

Engelli Kadrosu:141 personel

Eski Hükümlü kadrosu:83 personel

Başvuru Şartları Neler?

Orman Genel Müdürlüğü personel alımı için başvuru şartlarının değişip değişmeyeceği bilinmiyor. Ancak yeni başvuru şartları ilan açıldıktan sonra yayımlanacak.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Olacak?

Başvurular 2 Ocak-6 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Daha önce hem İŞKU hem de kariyer kapısı üzerinden başvuru yapan adayların bu sefer sadece İŞKUR üzerinden başvurması gerekiyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /