Ordu Korgan SYDV Büro Personeli ve Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alacak

Ordu Korgan SYDV Büro Personeli ile Sosyal Yardım ve İnceleme görevlisi alımı yapacak. Başvurular 11 Kasım'a kadar devam edecek.

Ordu Korgan SYDV Büro Personeli ve Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alacak

Ordu Valiliği Korgan SYDV Personel alımı yapacağını duyurdu. 1 Kasım 2018 tarihli duyuruda başvuruların 11 Kasım 2018 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Ordu Valiliği Korgan SYDV'nin büro görevlisi alımı için başvuru yapacak adayların iyi derecede bilgisayar kullanabilmesi, adayın vakfın bulunduğu ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olması, ilan tarihinden en az 6 ay öncesine kadar Korgan ilçesinde ikamet ediyor olması, KPSS'den en az 60 puan almış olması gerekiyor.

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için başvuru yapacak adayların en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması, vakfın bulunduğu ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olması, KPSS'den en az 60 puan almış olması gerekiyor. Başvuru sürecine dair detaylı bilgilendirme ilgili SYDV'den edinilebilecek. 

Büro Görevlisi İşe Alım Talebi Son Başvuru : 11.11.2018
İl ORDU İlçe KORGAN Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
Açıklama - İyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olmak 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- ilan tarihinden en az 6 ay öncesi Korgan İlçesi sınırları içinde ikamet ediyor olmak, Seyahat engeli bulunmamak, Varsa iş deneyim belgesi, Sosyal iletişim becerisine sahip olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sağlığı ile özrü bulunmamak, İyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olmak. 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının herhangi bir bölümünden mezun olmak, Son iki yıl içinde yapılan Kamu Personeli Seçme sınavında KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.
Sosyal YArdım ve İnceleme Görevlisi İşe Alım Talebi Son Başvuru : 11.11.2018
İl ORDU İlçe KORGAN Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - İyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olmak 
- En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif araç kullanabiliyor olmak 
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 
- ilan tarihinden en az 6 ay öncesi Korgan İlçesi sınırları içinde ikamet ediyor olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif araç kullanabiliyor olmak, Seyahat engeli bulunmamak, Varsa iş deneyim belgesi, Sosyal iletişim becerisine sahip olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sağlığı ile özrü bulunmamak, İyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olmak. 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının herhangi bir bölümünden mezun olmak, Son iki yıl içinde yapılan Kamu Personeli Seçme sınavında KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.