Ön lisans, lisans mezunu kadın erkek personel alımı! Üniversiteye KPSS 60 puanla

Muş Alparslan Üniversitesi personel alımı müjdesini duyurdu. Ayrıntılar haberimizde...

Ön lisans, lisans mezunu kadın erkek personel alımı! Üniversiteye KPSS 60 puanla

Muş Alparslan Üniversitesi, çeşitli alanlarda sözleşmeli personel alımı için başvuruları kabul etmeye başladı. Üniversite, büro personeli, spor uzmanı, mühendis, tekniker, teknisyen, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi gibi çeşitli pozisyonlarda personel arayışında.

Başvuru yapacak adayların belirli şartları taşıması gerekiyor. Bunlar arasında Devlet Memurları Kanunu'nun ilgili maddelerinde belirtilen şartları taşımak, akıl hastalığı veya sağlık sorunu bulunmamak, askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak gibi kriterler yer alıyor. Ayrıca güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçlarının olumlu olması gerekiyor.

muş üniversitesi personel alımı

Başvuru yapacak adayların ilan tarihinde belirtilen öğrenim düzeyine sahip olmaları, Sosyal Güvenlik Kurumlarından emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları ve özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmaları gerekiyor. Ayrıca ilanda belirtilen yaş ve cinsiyet şartlarını da taşımaları gerekiyor.

Başvurular 2 Nisan itibarıyla alınmaya başlanmıştır. Başvuruda bulunacak adayların belirtilen tarihler arasında gerekli belgelerle başvuru yapmaları gerekmektedir.